• Sandviks tilbyr en rekke produkter og tjenester til barn og barnefamilier. Vi kjenner norske barnefamilier godt, og kan tilby dere produkter av høy kvalitet til svært gunstige priser.

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

På Babyvärlden ska du enkelt kunna finna svar på frågor som dyker upp i den intensiva tiden som gravid/småbarnsförälder, och alltid hitta ny, uppdaterad och korrekt information efter ämnesområde.

Yhdessä alusta alkaen. Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

 

Svangserskapskvalme som forsvant etter noen dager?

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Gardinstanga, 16 Feb 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Gardinstanga Bli kjent med forumet

  Da jeg var 5+3 begynte jeg å føle meg litt uggen, ikke sånn at jeg kastet opp men var uggen når jeg var sulten... Kvalmen avtok innen uka og innen jeg var 6+4 så var kvalmen helt borte.

  Dette bekymrer meg. Har heller ikke noen andre symptomer og er snart 7 uker på vei.

  Noen med erfaring?
   
 2. Gardinstanga Bli kjent med forumet

 3. Katitzi Glad i forumet Marsboerne2017

  Var også uggen rett etter ikm, men det forsvant, samt ømme pupper og slikt forsvant.
  Kvalmen kom sterkt tilbake i uke 10 da, og var såpass ille at jeg ble sykemeldt i 8 uker pga kvalme, brekninger og oppkast.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Oh Dear Prøver på nummer to VIP Januar 2017

  Kan komme og gå slik. Kan være du reagerte da hcg ble høyt, og så ble kroppen din vant til det og du ikke blir kvalm mer. Eller plutselig spyr du i morgen. Betyr lite uansett :)
   
 5. Bamsemin Flørter med forumet Julibaluba 2017

  Jeg er vel rundt 18+4 nå (husker ikke helt i hodet), men da jeg selv kanskje var et sted mellom 5-7 uker på vei, evt. litt før det også (husker ikke det heller helt i hodet), begynte jeg å kjenne på kvalmen. Og som deg var det oftest hvis jeg var sulten. Dette tror jeg ikke varte i mer enn to uker! Jeg kastet opp en gang, og det var det. Kvalmen ble i stedet byttet ut med ekstrem sult. Noe som også var ubehagelig, men heller det en kvalme! Jeg er førstegangsgravid, så jeg har jo ikke så mye peiling, men jeg tror ikke du trenger å bekymre deg over at du ikke er kvalm! Det er hvertfall det jeg hører Jeg har heller ikke hatt så veldig sterke symptomer gjennom graviditeten. Hadde det ikke vært for at jeg hadde så regelmessig mens og en god grunn til å mistenke graviditet, tror jeg nok at jeg hadde kommet ganske langt ut i svangerskapet før jeg hadde skjønt det!
   
 6. Oh Dear Prøver på nummer to VIP Januar 2017

  Hadde det sånn i en lang periode, følte jeg måtte konsentrere meg veldig om å puste dypt, og gjespet mye. Men når jeg tenker meg om, gikk det faktisk litt over på slutten. Det var verst om kveldene da, og etter mat. Kombinert med halsbrann var det ganske kjipt.
   
 7. Eliz92 Forumet er livet Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Februarlykke 2015 Januar 2017

  Jeg hadde en uke med kvalme totalt i svangerskapet
   

Del denne siden