St. Olav Hospital, Trondheim

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 23 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Nienor__ Elsker forumet Aprillykke 2016

  På St. Olavs er det kun enerom. Altså, det er selvfølgelig plass til pappaen, men man slipper å dele rom med fremmede. På barsel er det en enkeltseng tilgjengelig på rommet, og på barselhotellet er det dobbeltseng. :)
  Er 9 mnd siden jeg fødte, men er veldig fornøyd oppfølginga. Fikk god hjelp til amming når jeg spurte om hjelp.
   
 2. Klussedull Elsker forumet Maiblomstene 2016

  Fødte for snart 8 måneder siden.

  Ble godt ivaretatt på barsel, så absolutt. Ønsket oss egentlig på pasienthotellet, men da jeg revnet alvorlig under fødsel og måtte opereres måtte vi være der for min del. Ammingen kunne vært bedre fulgt opp, vi sleit mye i starten (og det manglet ikke på spørsmål om hjelp), men med kombinert hjelp av ammepoliklinikken ved sykehuset (var jo takket være barsel vi kom oss dit første gangen) og Ammehjelpen kom vi oss gjennom det og kunne etterhvert fullamme.

  På St. Olavs er det bare enerom, så pappaene får alltid overnatte både på barsel og pasienthotell om de ønsker :)

  Edit: Og fødselen var en gjennomført god og trygg opplevelse til tross for styrtfødsel og alvorlig rift, makan til jordmor!
   
 3. Studentmamma88 Forelsket i forumet Sommerfuglene 2017

  Kan jeg spørre deg om hvordan du opplevde smertelindringen med en rask fødsel? Min første fødsel varte i 3 timer (2,5år siden), og 1,5 av 3t var pressrier. Jeg fødte på A-hus og fikk lystgass som fungerte bra. Jeg er veldig nervøs for å føde på st.olav nå siden jeg forventer en rask fødsel, og at de skal tilby meg risposer eller noen annen merkelig smertelindring siden de ikke har lystgass :p
   
 4. Klussedull Elsker forumet Maiblomstene 2016

  Hadde ingen smertelindring :p Eller, jordmor tøyde og brukte varme kluter, det lindret, men var så inne i meg selv at jeg egentlig ikke merket det. Men det var aldri uutholdelig, sikkert nettopp fordi det gikk fort :)
   
 5. lykkeliten<3 Flørter med forumet

  Vi fødte her tidligere i år, og var kjempefornøyd! Hadde tre jordmødre til sammen, den ene mer fantastisk enn den andre, samt supre leger :Heartpink
  da vi dessverre havna på nyfødt intensiv så skal jeg ikke uttale meg så mye om oppfølgingen sånn sett etter fødselen, falt litt mellom to stoler så fikk ikke så fryktelig god oppfølgning fra barsel, og de på nyfødt hadde naturlig nok ikke like mye fokus på å lære oss stell av baby. Vi opplevde det som litt vanskelig at de to avdelingene "stilte krav" til oss samtidig og ikke samarbeidet bedre enn de gjorde, feks følte jeg nesten at jeg ikke kunne få antibiotikainfusjonene jeg skulle ha, eller spise frokost/lunsj/middag fordi enkelte sykepleiere på intensiv nærmest reagerte negativt når jeg ga beskjed om at jeg dessverre måtte gå for å gjøre disse tingene.. fikk av den grunn heller ikke snakket så mye med personale og pleierne på barsel som jeg egentlig kunne tenkt meg. Har hørt fra flere foreldre at de også har opplevd dette, og det er vanskelig altså.
  Bortsett fra akkurat dette er vi kjempefornøyd med føden, barsel og nyfødt intensiv, og alle fantastiske ammehjelperne som arbeider der :)
   
 6. Lillejulispire2017 Glad i forumet Julibaluba 2017

  Er det noen som har født på st.olavs i det siste, som vet om man får nettingtruser der? Eller må man kjøpe selv?
   
 7. moonlight Bli kjent med forumet

  De hadde, ja! ;)
   
  • Liker Liker x 1
 8. Lillejulispire2017 Glad i forumet Julibaluba 2017

  Tusen takk for svar :)
   

Del denne siden