Slimpropp- fødsel like rundt hjørnet?

En tråd i 'Anonym / Gjest' startet av Ung førstegangsfødende, 10 Jan 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
Tags: Add Tags
 1. God kveld alle flotte damer og menn der ute :) Jeg er gravid i uke 37(+2) og slimpropp gikk på lørdag ettermiddag/kveld, men det som er at det er nå fire dager siden. Fire dager hvor det fortsatt kommer rosaish utflod. Inatt våknet jeg av at jeg var helt våt mellom bena, men ikke som om at vannet hadde gått eller at jeg hadde urinert på meg, det var bare masse slim/klissete. Jeg var våt, senga var våt og dyna var våt. Er dette normalt? Var hos jordmor igår så vet at lille i magen har det fint, har også kjent regelmessig spark etter dette - hun var ikke bekymret, men det er jeg. Idag har jeg måtte tørka meg og trusa mi opp til flere ganger pga veldig veldig kraftig utflod. Er det noen andre som har hatt det liknende eller vet hva det kan skylles?

  Har vært mye plager under sv.skap. så har vært på mange undersøkelser, hvor jeg har fått beskjed om at sjansen for at jeg går ut tiden er relativt liten, men at huleboeren mest sannsynlig kommer ila uka her eller neste. Har masse kynnere og masrier + mensmurringer, men har liksom bare vært med dette. Takk for svar hilsen ung førstegangsfødende :)
   
 2. Katitzi Glad i forumet Marsboerne2017

  Jeg ville absolutt kontaktet føden hvis jeg var deg! Selv om du var på kontroll i går, så kan det ha skjedd mye siden da, og at det er såpass vått som du beskriver.
  Ring føden, beskriv hvordan det har vært.
  Vannet kan jo gå uten at man får ordentlige rier også, men da vil de jo vite om at vannet er gått, slik at de kan planlegge igangsetting :)
   
 3. FrkVerpesyk Elsker forumet Marsboerne2017

  Syns absolutt du skal ringe føden, bedre med en telefon for mye enn en for lite! Høres jo ut som om vannet ditt kan ha gått, og da skal du settes i gang innen rimelig tid dersom ikke riene starter av seg selv. Hadde det "bare" vært slimproppen som hadde gått, kunne jo fødselen ha vært en stund unna fortsatt (har forstått det slik at man kan miste den relativt tidlig i svangerskapet uten at man nødvendigvis føder innen kort tid av den grunn da kroppen kan produsere ny), men her høres det ut som det absolutt kan være noe på gang, så ring føden du :) Lykke til!
   
 4. 87'modell Forumet er livet

  Hvis vannet går, fortsetter det å renne, så legg deg på ryggen, så kjenner du fort det. ;)
  Det er normalt med økt mengde utflod, men du kan alltid ringe føden og høre. :)
   
 5. trallemamma Elsker forumet Sensommerlykke 2017

  Det du beskriver, høres ut som da jeg fikk min første. Da er det isåfall slimproppen som går litt etter litt, og kroppen som setter igang fødselen! Jeg begynte med mye slim, så ble det mer blodblandet, og så kom riene etterhvert. MEN siden det er 4 dager siden det begynte, og det var så vått ved et tilfelle, ville jeg som flere skriver, ringt føden og forklart og spurt. Kanskje de vil ha deg inn til en sjekk. Med min andre gikk vannet, og når jeg la meg ned rant det ikke! Så det er forskjell på folk. Da tok det 3 dager før jeg fødte, og jeg måtte ha modningspiller og det ene med det andre. Og det skal ikke gå mer enn ca 60 timer fra vannavgang til fødsel, så forhør deg i tilfelle det var det. Men hvis det ikke har kommet noe mer etter det du beskriver, høres det mer ut som at kroppen bare forbereder seg på snarlig fødsel. Men ring :)
   
 6. HappyMom** Forelsket i forumet Sensommerbarna 2016

  Slik startet min fødsel, 4 dager etter slimproppen gikk! Fikk ikke rier før det hadde gått noen timer, det var som om jeg lakk fostervann. At det er rosa er et godt tegn da. Ring føden :) Plutselig fikk jeg déjà vu av egen fødsel her, kanskje du allerede er inne :) Lykke til uansett og hold oss gjerne oppdatert!
   
 7. Trådstarter Guest

  Tusentakk for svar da, dere!
  Jeg har vært i kontakt med min egen jordmor som mente at det var lekkasje av fostervann og føden på sykehuset som mente jeg skulle slenge på ett bind å se hvordan det går - etter x antall timer med bindet, og det har vært lite lekkasje ifra idag til igår fikk jeg beskjed om at det ikke var det, de mente at det var alt for lite som hadde kommet til at det var fostervann - dette med tanke på at jeg nå er på dag 5, og inatt var lik som natten før, bare verre da jeg hadde to runder med dam i senga på ca 5x5 cm + dyne og meg selv. Når jeg ligger på ryggen å hoster så skjer det ingenting. Det er fortsatt blankt og luktfritt. Om dere har andre tips blir jeg veldig glad, har også pannehodepine og dårlig i magen.
   
 8. Trådstarter Guest

  Tusentakk for svar, mer utdypende lenger ned!
   
 9. Trådstarter Guest

  Tusentakk for svar, mer utdypende lenger ned!
   
 10. Trådstarter Guest

  Tusentakk for svar, mer utdypende lenger opp
   
 11. Trådstarter Guest

  Tusentakk for svar, mer utdypende lenger ned!
   
 12. Trådstarter Guest


  Tusentakk for svar, mer utdypende lenger opp
   
 13. Trådstarter Guest


  Tusentakk for svar, mer utdypende lenger opp :)
   
 14. Trådstarter Guest


  Tusentakk for svar, mer utdypende lenger opp :)
   
 15. trallemamma Elsker forumet Sensommerlykke 2017

  Be om å få komme på en sjekk på sykehuset, det ville jeg gjort...
   
 16. TenkerPåNr2 <3 Gift med forumet Augustmødrene 2014

  Min slimpropp gikk i uke 34, fikk komme inn på sjekk på føden samme dag.
  Men nå fødte ikke jeg før jeg ble satt igang, så det andre du beskriver har ikke jeg opplevd. Men som sagt så fikk jeg komme inn på føden for å sjekke ståa likevel.
   
 17. 87'modell Forumet er livet

  Ring føden igjen.
  Er du sikker på at det ikke er urin?
   
 18. Trådstarter Guest

  Tusen takk nok en gang. Ligger nå på sykehuset og blitt sjekket både opp og ned å stukket hull på så jeg er som en sil, men om sider endelig er det bekreftet - huleboeren kommer tidligere enn hun egentlig skal. Var fostervannet som hadde gått, riene har fortsatt ikke dukket opp, så blir satt igang imorgen tidlig etter frokost så fremt de ikke kommer ila natten :) nok en gang, tusentakk for svar :) <3
   
  • Liker Liker x 1
 19. trallemamma Elsker forumet Sensommerlykke 2017

  Oi!!! Tenkte nesten det var det ja, var rart det skulle komme sånn hvis ikke, minnet om meg selv nemlig :) Men LYKKE TIL MED FØDSEL!!!
   

Del denne siden