Seng på flyet

En tråd i 'Reisetirsdag med Ving' startet av Vimse-mamma, 26 Apr 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Vimse-mamma Flørter med forumet

  Planlegger årets sommerferie i europa i Juli/August. Vi er da en familie på fem hvor barna er 3,5 år, 2 år og 3 mnd. Kommer til å ha hendene fulle på flyet med andre ord:p Har hørt at det er mulig å få plass helt framme med babyseng som henger på veggen. Er dette noe dere tilbyr på deres pakkereiser? I såfall hvordan får man bestilt en slik seng/plass?
   
 2. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig VIP Julimammaer 2016

  Du ringer og bestiller, mener å husker det koster 350kr per vei, så ganske stiv pris.
   
 3. Vimse-mamma Flørter med forumet

  Ok, så først bestiller man en pakke(fly+hotell) og så ber man om en seng i ettertid? Eller må man ta alt på en gang? Stiv pris ja:/
   
 4. Thaliz Forumet er livet * Fra frø til Juliblomst 2015 *

  Ringer å bestiller :)
  Vi har skaffet oss flyebaby når vi skal ut å fly i mai. Så kan frøkna ligge i den under flyturen.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig VIP Julimammaer 2016

  Ringer inn ja.
  Mener vi betalte 700kr t/r som betales på flyet.
   
  • Liker Liker x 1
 6. Bentleif Forumet er livet Septemberlykke 2016

  Det er også viktig å ringe i god tid, for charterfly er veldig populært blant barnefamilier :) Vi reiste i september i fjor men Ving sin airbuss A321 :) Dette er vel et av de største flyene de har ;) Rader med 2-4-2 og 3-3-3 helt bakerst og skjerm i hvert sete ;) (Man kunne til og med ha med hardisk å plugge i for å se film, men også kjøpe en kode for 50 kr, og så var det et utvalg(ganske mange faktisk) av filmer, både til barn og voksne ;) ) Vi reiste med et vennepar som hadde en liten med seg på 3 mnd og hun ringte i god tid for å bestille, men da var alle fulle og/eller setene ar booket. Jeg husker ikke helt hvor mange sender de hadde kapasitet til å ha men det var mer en 2 (som kanskje er vanlig å ha foran). Da vi kom på flyet var alle opptatt unntatt ett, for der var de 4 eldre mennesker som hadde booket plass for bedre benplass, så hun endte med å leie en flybaby.. Det så veldig enkelt ut, men når hun skulle ta den i bruk så lå sønnen hennes med hode oppi matbordet og det så virkelig ukomfortabelt ut :( Det var ekstremt mange barnefamilier på flyet, men små barn under ett år.. Så så jeg noen som hadde med babynest, og det virket mer komfortabelt enn flybabyen syns jeg da :)

  Så jeg anbefaler deg å forhåndsbestille seter inne på din side evt og så ringe å bestille en seng ;) Lykke til :)
   
  • Liker Liker x 1
 7. Vimse-mamma Flørter med forumet

  Tusen takk for så utfyllende svar:) kan nok godt hende vi er i seineste laget da ja, men skader vel ikke å prøve. Ser Flybaby er nevnt over her og, men føler at det kan blir litt stress med spisingen ja:p Høres så deilig ut med et så stort fly da. Ikke disse knøttsmå charterflyene hvor iallefall jeg får klaustrofobiske tendenser:D kanskje de to endste kan sitte på samme sete når vi spiser. Er jo ikke store karene de heller:p takk for lykkeønskninger! Da håper vi det ordner seg på en eller annen måte:)
   
 8. Junilykke2015 Flørter med forumet

  Vi bestilte årets sommerferie i september i fjor å da bestilte vi med vugge ombord på flyet, vi var nr 2 som bestilte seteplass å vugge for avreise i august. Vi skal også reise med tre små, en baby å en på 2 å en som akkurat ble 4. Vi har reist masse med små barn å alltid kjøpt ett ekstra sete eller vugge å det er virkelig å anbefale om det er rom for det i feriebudsjettet deres da det vil gi dere en mye mer behagelig reise. Ett ekstra sete er litt dyrt, vi betale 4750kr ca for ekstra sete på thomas cook i sommer da han mellomste var 22 mnd. Vi skal på sunwing i 3 uker i august å der har vi booket 3 roms suite så barna å vi får ett eget soverom. :)
   
 9. Vimse-mamma Flørter med forumet

  Såpass tidlig ja:D Artig at noen andre har flere tette og som tør å bevege seg utenfor Skandinavia:p Han mellomste bikker 2 år i August, men tror jeg tar tipset ditt og bestiller sete til han for det. Så deilig med 3 uker:) Vurderer iallefall 2 uker her. Må kommer meg etter flyturen:p Takk for tips om pris+++
   
  • Liker Liker x 1
 10. Valhin Betatt av forumet

  Har gjort det samme, hvilket hotell skal dere til? :)
   
 11. Vimse-mamma Flørter med forumet

  Vet ikke ennå:D Skjønner nå at vi er veeeldig seint ute he he:p Vi har alltid vært sånne som har bestillt rett før og fått grisebillige turer, men nå har det(kommer) kommet to til etter forrige sydentur, så ser det er en del mer å ta hensyn til ja. Jeg er egentlig åpen for alt, men tror vi holder oss unna Tyrkia. Blir for varmt for meg og babyen, så blir et av de andre europeiske landene. Mest sannsynlig Korfu:)
   
 12. Junilykke2015 Flørter med forumet

  Sunwing Arginigin:) dere da?:)
   
 13. Junilykke2015 Flørter med forumet

  Det er jo så gøy å reise med barn og de storkoser seg jo både på flyet å i varmen. Vi har bestilt
  all inklusiv under hele oppholdet å det er virkelig å anbefale, så lettvint å fint med småbarn på tur:)
   
 14. Ving-Lena Andre møte med forumet


  Hei Vimse-mamma.


  Det er ikke alle flyselskap/flytyper som har tilgang til en slik hengekøye, så her må du nok ta kontakt med oss i hvert enkelt tilfelle så vi kan undersøke det. De store flyene til Thomas Cook Airlines som vi benytter mye (det er vårt eget flyselskap) har 2 slike køyer, og da kan man forhåndsbestille seter hvor man kan få hengt opp køye. Send oss gjerne en mail til info@ving.no hvis du ønsker mer detaljert info om en bestemt reise. Hilsen Lena :)
   
  • Liker Liker x 1
 15. Vimse-mamma Flørter med forumet

  Tusen takk for svar:) Da hører dere nok fra oss!
   

Del denne siden