Samlingsbasert utdannelse

En tråd i 'Jobb, utdanning og økonomi' startet av Knøvlus, 20 Apr 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Noen som har prøvd det? Hvordan synes dere det var? Bor litt vanskelig til for å gå skole på heltid, så tenker det kan være en grei løsning.
   
 2. Mose Elsker forumet

  Jeg går masterstudiet på samlingsbasert deltid ved siden av jobb. Synes det er et veldig godt tilbud og veldig enkelt å forholde seg til. Samling noen dager eller en uke (kommer Ann på hvor mange fag) ca 4 samlinger per semester. Veldig kjekt
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Yummy_mummy Februar 2014 Miss Gode Råd <3 Februar 2014 - Skjult forum Septemberlykke 2016 VIP

  5 samlinger pr semester. Varer i 4 lange dager, men funker gull. Tar masteren samlingsbaser.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Takk for svar :) Det går greit å jobbe litt ved siden? Tenker å prøve å ta minst mulig lån..
   
 5. 87'modell Forumet er livet

  Hei!

  Jeg går fulltids samlingsbasert bachelorstudie, og synes det er veldig kjekt. :)
  4 dager samling i mnd + praksis.
  Tenker på å ta master dersom studieplassen min får etablert dette innen jeg er ferdig med bacheloren.

  Det går veldig fint for de fleste å jobbe en del ved siden av, men da må man bare beregne å bruke tid på kveldene og i helgene til oppgaver og lesing, særlig hvis man går er fulltidsstudie.
  Jeg har medstudenter som jobber 100% og har unger, som er slitne men fattet. ;)

  Hva tenker du å studere?
   
 6. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Tenkte ikke å jobbe fulltid ved siden altså. Men kanskje litt helg+ en dag innimellom :) Er ikke 100% sikker ennå.. Men kunne godt tenke meg å jobbe med regnskap. Så noe i den retningen :)
   
 7. Mose Elsker forumet

  Ja det går helt fint. Jeg jobber 100 prosent og i perioder en del mer da vi har pålagt overtid i jobb. Mine medstudenter jobber også fult ved siden av. Ingen lån eller noe.
   
  • Liker Liker x 1
 8. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Oii! Får du noe fritid? Eller går det i lesing og jobb hele tiden?
   
 9. Mose Elsker forumet

  Alt for mye fritid jeg tror jeg jobber best under press og eier ikke motivasjon til å åpne en eneste bok før det nærmer seg. Skulle lest og jobbet med arb krav i påsken men den gang ei. Men de to semestrene med interessante fag da fikk jeg jobbet ellers også. Fulgte med i timene, leste litt, ikke så mye, men jobbet med arb krav og brukte studieplanen for å hele tiden vite hva jeg måtte gjøre. Alt er ikke relevant selvmord man har det på pensum,
   
 10. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Selvmord faktisk:hilarious:
  Ååå så spennende! Godt å høre det ikke opptar all tid, selv om jeg skjønner man må jobbe litt:hilarious: Håper jeg klarer å bestemme meg helt hva jeg vil studere, og kjøre på. Trenger å utdanne meg til noe der jeg kan jobbe dagtid... Blir ikke før neste år evt da. Har termin i august :D
   
 11. Mose Elsker forumet

  Hahaha selv om skulle det stå. Huff. Litt av en skrivefeil . Det går som regel ganske greit når det er samlingsbasert. En kollega var midt i bachelor når hun Fikk baby. Gikk bra det også man har visse rettigheter men skolene er ofte dårlig til å opplyse om det. Hva kunne du tenkt deg å jobbet med?
   
  • Morsom Morsom x 1
 12. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Jeg trives veldig godt både med tall, data, og telefoner.. Så tenker litt på regnskap :) men er så usikker. Vil gjerne ta en trygg utdanning der det er stor sjanse for jobb etterpå.. Vanskelige greier:hungover: Hva studerer du?
   
 13. Mose Elsker forumet

  Oki. Men da har du jo et vidt spenn av interesser og muligheter for utdanning. Økonomi, ledelse og markedsføring. Regnskap. Økonomi og administrasjon. Med mer. Selv tar jeg master i sosialt arbeid. Tenker å ta ledelse når jeg er ferdig.
   
 14. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Flink du er! :) Håper jeg klarer å bestemme meg snart så jeg kan begynne å motivere meg selv :)
   
 15. Mose Elsker forumet

  Det er ikke lett å velge utdanning. Og man kan endre seg med årenes løp. En uansett hva du velger vil Det aldri være bortkastet i Det lange løp. Snakk med en rådgiver og kanskje noen som jobber innefor yrker du kunne tenke deg. Kan være noe oppklarende
   
 16. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Kan vel sikkert være lurt å snakke med noen om det ja :) Man ønsker jo ikke å velge feil. Forrige utdannelsen min kan jeg jo ikke bruke nå. Så er litt ekstra nervøs for å gjøre det samme igjen..
   
 17. Mose Elsker forumet

  Hva Er du utdannet som? Greit å gå noen runder før man velger. Jeg tok sosionom som grunnutdanning.. Luktet dengang, men kjenner jeg er lei.
   
 18. 87'modell Forumet er livet

  Jeg satt med studietilbudene foran meg og undret meg grønn.. Så sa mannen min: "Du elsket jo å jobbe i barnehage, og brenner for det, så hvorfor tar du ikke barnehagelærerstudiet?"
  ..også gjorde jeg det. :p

  Tenk på hva du brenner for, hva som gjør deg glad, hva den stemmen innerst inne sier, bak all fornuften. ;)
   
  • Liker Liker x 1
 19. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017

  Skjønner :/ Er utdannet prosessoperatør. Men siden det kun er mulig å få skiftjobber innen det her, så er det veldig vanskelig :/ Kjæresten jobber og skift, så det blir bare krøll.. Trivdes jo veldig godt med det da. Så greit å ha liggende til ungene er store :)
   
 20. Knøvlus Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Sensommerlykke 2017


  Barnehagelærer er faktisk en av de tingene jeg har tenkt på. Barn er gøy :) Har ikke prøvd å jobbe i barnehage da. Tenkte å melde meg som ringevikar, for å se om jeg synes det ser ok ut :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden