Søskenvogn

En tråd i 'Februar 2018' startet av Momme, 14 Nov 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Momme Glad i forumet Febbisbebbis'18

  Storebror nærmer seg 1 år og 10 måneder når lillebror kommer. Han går selv, men bruker fremdeles mye vogn i hverdagen - på lengre trilleturer, til soving eller når vi er på «farta» ellers. Vi er veldig usikre på om behovet for vogn vil være stort nok til at det kan forsvare innkjøp av søskenvogn, men ser for meg at det ville vært praktisk i en periode. Vi kjøpte en ny og dyr vogn til storebror (Emmaljunga Mondial deluxe), som vi er veldig fornøyde med - og jeg har i utgangspunktet ikke lyst til å selge denne. Så hva ville dere gjort? Kjøpt søskenvogn (isåfall hvilken?) og beholdt Emmaljungaen, eller droppet søskenvogn og heller kjøpt en ekstra enkel vogn til storebror?
   
 2. Veivalsa Elsker forumet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Kjøpe en brukt søskenvogn som fortsatt har litt levetid igjen? Ser det selges en del av det på Finn, og blir jo betraktelig billigere enn å investere i en ny om den bare blir brukt et halvårs tid :)
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 3. Småtroll1 Forelsket i forumet

  Kjøpt ei rimelig søskenvogn og hatt den i tillegg. Har hatt den aldersforskjellen på flere av mine, og det er absolutt praktisk med søskenvogn når man er alene med ungene. Føler det er mer sikkert nær traffikert vei osv. Pluss at jeg har sluppet å sette fra meg vogna for å løpe etter en trassete 2-åring.
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 4. lykkeT Forumet er livet Febbisbebbis'18 Julibarna2014

  Vi hadde søskenvogn (Babyjogger city select) da vi fikk nr to, ca samme aldersforskjell som dine. Fantastisk vogn! Anbefales veldig. Storesøstera sov fortsatt på dagtid da babyen kom, så var helt nødvendig med vogn begge kunne være i/sove i. Med mindre jeg bare skulle være hjemme.
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 5. Tikka87 Glad i forumet Septemberlykke 2016 Sensommerbarna 2016 Febbisbebbis'18

  Storbror her blir 1 år og 5 mnd når lillesøster kommer. Så her blir det søskenvogn.
  Og så blir vogna storebror har nå stående i bhg til soving der.
  Vi ser etter en brukt Bugaboo donkey da vi liker den best og fint at den kan gjøres mindre om du bare skal ha med et av barna. :)
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 6. AnneS Forumet er livet Desemberlykke2017

  Sniker fra desember.
  Frøkna blir ca 19mnd når lillebror kommer og vi var selv veldig usikre på hva vi burde gjøre. Det endte med at vi kjøpte en billig brukt søskenvogn av ei vi kjenner, da har vi ikke brukt mye penger hvis den blir lite brukt:p

  Da har jeg hvertfall muligheten til å komme meg ut med begge to på egenhånd når samboer jobber, godt å ha muligheten :)
   
 7. 3.mannpåveg Elsker forumet Marsboerne 20 18

  Kjøpte ei søskenvogn brukt sist, då var storebror 2 1/2. Ikkje vore veldig mykje brukt, men nok til at eg er glad for eg kjøpte den. Tenker kommande storesøster vil få brukt for den og
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 8. LeneB Forumet er livet Oktoberskatter 2014 Febbisbebbis'18

  Ville absolutt ha kjøpt en søskenvogn. Det blir 20 mnd mellom mine og mine to minste er samme Aldersforskjell... og vogna ble brukt mye, og blir brukt fortsatt siden jeg er mer glad i bugabooen og hender hun på 3 år sitter om det er lange turer. Så absolutt et godt kjøp her ;)
   
  • Nyttig Nyttig x 1

Del denne siden