Rydding i partnerens klær

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av AG, 11 Jan 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. AG Flørter med forumet

  Til dere som er gift eller samboer. Hvem rydder opp i skapene, kaster gamle klær og lignende, og hvor går grensen?
   
 2. 87'modell Forumet er livet

  Vi rydder begge to.
  Hva mener du med "grensen?" Som i at man kaster uten at den andre vet det osv.?
  Sånt gjør vi ikke. Vi bestemmer selv hva vi beholder, men kan fint rydde i hverandres skap.
   
  • Vinner Vinner x 1
 3. AG Flørter med forumet

  Du forsto meg rett.. Om jeg kaster en veldig utslitt genser, men det hadde vel ikke faldt meg inn. Under tøy og sokker spør jeg ikke om lov da.
   
 4. Tigerbaby Forumet er livet Vi som prøver :) Assistert-jentene

  Hvis klærne hans er hullete og tynnslitt, og jeg vet det ikke er sånn typ "fått av min avdøde tippoldemor"-affeksjonsverdi så hiver jeg. Han trenger overhode ikke gå i ødelagte klær, sender han heller i butikken og kjøper seg nytt :p
   
 5. Frk.Blom88 Forumet er livet Desemberlykke2017

  Jeg rydder alltid :D Og noen ganger har jeg faktisk kastet han sine t-shorter som er for små eller så mange hull i ( typisk jobb tøy) og det har vært greit for han .Han har så MYE tøy at han vet ikke hva han eier , og han får aldri kastet noe selv om han sier at han skal det :rolleyes:
   
 6. Aoede Elsker forumet Himmelbarn August 2018 Julibaluba 2017

  Her har jeg ansvaret for mine klær og han ansvar for sine klær, heldigvis! Vi vasker også våre egne klær. Ser ikke helt for meg at jeg skulle blanda meg inn i hans garderobe :p
   
 7. Moderator Tonje Elsker forumet Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️ VIP

  Vi har ansvar for våre klær. Vi kan godt kjøpe plagg til hverandre, men ikke sortere eller kaste i den andres skap. Det synes jeg er helt greit, for jeg tror vi begge liker å beholde kontrollen på det med klær selv:)
   
 8. Neidajoda Glad i forumet Marsboerne 20 18

  Her er hver ansvarlig for sitt eget. Det ville ikke falt meg inn å rydde i samboerens klær. Han bestemmer da helt selv hva han vil kaste ut eller beholde.
   
 9. K+N=ML Gift med forumet

  Sokker og undertøy, samt arbeidstøy, t-skjorter ol, kaster jeg når jeg vasket/bretter klær, om det er hull eller veldig slitt.
  Alt annet spørr jeg om, han vil også ofte ha hjelp av meg til å gå igjennom klærne.
   
 10. septemberbaby17 Elsker forumet Septembergull'17

  Jeg sorterer i skapene, det gjelder hans klær også. Jeg kaster eller gir bort plagg jeg vet han ikke har brukt på flere år, som regel aner han ikke at de ikke er i skapet lenger - det er for meg god nok pekepinn på at det var greit. Han sier aldri noe på det heller, han vet at jeg rydder ut altså. Han har null interesse for å rydde i skapene
  Kaster ikke plagg bare fordi jeg ikke liker de så lenge han bruker de.
   
  • Liker Liker x 1
 11. VictoriaH Ventende August 2018

  Jeg rydder mitt (og sikkert organiserer/rydder lilles når den tid kommer), han ordner sitt. Har hver vår del av skyvegarderoben. Kommer til å ha separate klesskap og kommoder når vi flytter.

  Men ber han med jevne mellomrom rydde litt ;)
   
 12. AG Flørter med forumet

  Han her er også litt sånn... Kjøpet seg sjeldent nye klær siden han har fra før, men det flyter over av gamle klær i skapet hans. Og han kommer ikke til å ta stilling til de. Gamle t-skjorte bruker han til å polere motorsykkelen så de kaster jeg ikke før neste bruk.
   
  • Liker Liker x 1
 13. Lil-17 Gift med forumet Desemberlykke2017 Assistert-jentene Snøfnuggene 2018

  Jeg som rydder i klesskapene :) Kaster aldri noe, det gjør han selv når han mener de ikke kan brukes lenger. Jeg hadde ikke blitt glad om han hadde kastet noe av mine klær uten å spurt meg først.
   
 14. Huldra88 Elsker forumet

  Det er jeg som rydder i skapene, men kaster ikke ting som er hans. Sier i fra hvis jeg mener noe bør kastes, så får han avgjøre selv. Han går forøvrig aldri i hullete og utvaskede klær.
   
 15. Kakemonster88 Trives på forumet :) jentene i juni13 VIP Januar 2017

  Jeg rydder mitt, han rydder sitt under tvang Tror kanskje det er det kjedeligste han vet om
   
 16. KR1ST1NE Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Jeg rydder og kaster fra begge våre skap Litt her og litt der..
  Men ikke i smug altså!

  Han kunne fint finne på å gå med en fæl og utvasket genser (på grensen til å falle fra hverandre), fordi den hadde vært god og godt likt i maaange år
  Min mann er altså ikke så glad i forandring, men nye klær vokser på ham hvis han får tid til å omstille seg Og han foretrekker stadig nyere klær, så lenge de får ligge i skapet lenge nok til å bli "gamle"
   
 17. snippsnappsnuppa Gift med forumet Himmelbarn Mailykke 2018 *Aprilbaby 2018*

  Jeg rydde også i begges (og ungens) skap. Hiver hvis det er veldig slitt/hullete, men vet hvilke plagg han har ruga på i ti år pluss, så dem lar jeg være.
   
 18. Cosacita Forumet er livet

  Begge to, men ingen av oss kaster noe som tilhører den andre.
   
 19. Pink Elsker forumet

  Holder orden på mine egne klær, han får styre med sitt eget klesskap :)
   
 20. Nanakorobi Yaoki Gift med forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤ Junilykke2018

  Jeg har en veldig ryddig, ordentlig og ansvarsfull mann. Han er den mest ryddige av oss, og flink til husarbeid. Da vi ble sammen hadde han det strøkent, alt var ryddig og rent, alle klær pent brettet. Det er jeg som har dratt ned standarden :p

  Så om han har noe som blir slitt/går hull på så kaster han det. Noe han ikke bruker så gir han bort til Fretex. Jeg bruker litt lenger tid før jeg kvitter meg med mine ting :)
   

Del denne siden