• Sandviks tilbyr en rekke produkter og tjenester til barn og barnefamilier. Vi kjenner norske barnefamilier godt, og kan tilby dere produkter av høy kvalitet til svært gunstige priser.

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

På Babyvärlden ska du enkelt kunna finna svar på frågor som dyker upp i den intensiva tiden som gravid/småbarnsförälder, och alltid hitta ny, uppdaterad och korrekt information efter ämnesområde.

Yhdessä alusta alkaen. Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

 

Psoriasis...

En tråd i '2009' startet av Liv Runa, 18 Jun 2009.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Liv Runa Forelsket i forumet

  Satt her å lurte på om det var noen andre her inne med psoriasis....
   
 2. *smilet* Gift med forumet

  har det i hodebunnen, men ellers har jeg atopisk eksem.. HVa lurer du på da ;)
   
 3. pluske83 Elsker forumet

  Har alldri hørt om det før[:)]
   
 4. Rico82 Gift med forumet

  Jeg har ikke men samboeren min har bitte bitte litt på overarmene...Faren hans har mye på armene og føtterne. Er med på et prosjekt via St.Olavs for å bli kvitt det..  
   
 5. Liv Runa Forelsket i forumet

  Bare lurte...
  Psoriasisen min er blitt litt bedre etter jeg ble gravid også lurte jeg på om det var noen her som hadde det likt...  
   
 6. mammasskatt Betatt av forumet

  Jeg har hatt psoriasis siden jeg var tre år gammel, mye bedre mens jeg har gått gravid nå:) hørt om flere som sier det:) kjekt dah;)
   
 7. Stine! Forelsket i forumet

  Jeg har en psoriasislignende sykdom som heter litchen ruben. finnes ingenting som hjelper omtrent og det blir store åpne sår. har det på 2 fingre, begge helene og noen flekker her og der på beina :( men sol/solarium fungerer bra. Du kan jo prøve en krem som heter Bodøsalven ( http://www.bodosalven.no/ ). den fungerer kjempebra på det jeg har [:D] Anbefales!
   
 8. Martes Elsker forumet

  ORIGINAL: Hilla85

  Jeg har ikke psoriasis, men atopisk eksem og den ble veldig mye verre etter jeg ble gravid. Må smøre meg inn med feite kremer flere ganger om dagen og ta dobbel dose med omega 3+9, likevell kløøøøøør det[&:] Gleder meg litt til jeg er ferdig med graviditet og amming sånn at jeg kan begynne på kortisontab-kur igjenn[:)]

   
  Jeg har aldri hatt psoriasis eller eksem, men etter at jeg ble gravid har jeg fått kjempe tørr hud rundt øynene. Var hos legen og hun sa jeg kunne bruke kortison 1%. Bruker den rundt øynene selv om det står at man IKKE skal bruke det. Forsvant når jeg begynte med det, men nå som jeg ikke smører kommer det tilbake....
   
 9. Liv Runa Forelsket i forumet

  Jeg bruker selv en krem med dødehavs-mineraler for å redusere psoriasisen.
   Den har hjulpet meg bedre enn de kremene og kurene legene har gitt meg.
   
   Men det som har hjulpet meg mest, var å bli gravid.....[:D]
   
 10. Stine! Forelsket i forumet

  Er det ikke sånn at man ikke skal bruke kortison når man er gravid??[8|]
   

Del denne siden