noen som kan anbefale vogn?

En tråd i 'Utstyr til mor og barn' startet av Eskimonika, 13 Feb 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Eskimonika Forumet er livet Himmelbarn Vi som prøver :) Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Definitivt. kan ikke huske ha sett særlig mye vogner der, bare sykkelvogner
   
 2. Neidajoda Glad i forumet Marsboerne 20 18

  Vi har kjøpt Britax Go Big. Vi fikk prøvetrilt den med vekt både på brostein, grus, og sørpe, siden vi måtte parkere langt fra butikken, og lastet vognen full av varer så vi fikk vekt i den. Kjempefornøyd så langt :p

  Den er ganske lik som buggaboo'en. Vendbar sittedel, svingbare låsbare hjul, lett å trille osv.

  Den har også innebygget demping i understellet, noe få av de andre vognene har. Det gjør at den kan kombinere ypperlig demping med punkteringsfrie, skumfylte hjul.

  Og så har den kjempegodt ergonomisk håndtak, som ingen andre vogner vi har sett har hatt. Man kan holde hendene i loddrett posisjon når man triller, altså med bomlene opp og lillefingrene ned. Mye bedre å holde på den måten.

  Vi var og prøvetrillet til den store gullmedalje, og ingen andre vogner, verken stokke, emmaljunga eller buggagooen, kom i nærheten.
   
 3. Elisabethh Elsker forumet Julibaluba 2017

  Hæ? Utgått? Du får fortsatt kjøpt Bugaboo Buffalo på Barnas Hus i hvert fall. Jeg har vogna, og den er helt super! Helt fantastisk at liggedelen er så lang!
  https://www.barnashus.no/bugaboo-buffalo.html
   
 4. Eskimonika Forumet er livet Himmelbarn Vi som prøver :) Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Kan se på den, men ved kjapp googling ser den ikke helt ut etter min smak. Men bra med erfaringer da og det hender ting ser annerledes ut når en ser det på ordentlig
   
 5. Eskimonika Forumet er livet Himmelbarn Vi som prøver :) Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Tipper det er restlager for det er begrenset med farger tilgjengelig og andre butikker har gitt beskjed om at Bugaboo bare selger ut lager. Kan jo hende Barnas Hus har hatt et større lager, men på nettet har de ikke den varianten jeg vil ha ihvertfall.
   
 6. Granskern Bli kjent med forumet

  Vi fikk kjøpt buffaloen forrige helg når vi var på barnas hus, men det var fordi de hadde bestilt den før foxen ble lansert
  Men hvilken variant/farge har du lyst på av buffaloen? På den barnas hus vi var på så hadde de utstillingsmodellen på tilbud og de hadde flere forskjellige farger å velge mellom på kalesjen. Har også sett at de selger classic grey melange på sprell sine nettsider hvis det er buffaloen dere vil ha så tipper jeg dere får tak i den hvis du bare sjekker litt rundt omkring
  Vi valgte buffaloen over fox pga vi ville ha store forhjul
   
 7. Eskimonika Forumet er livet Himmelbarn Vi som prøver :) Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Har lyst på med svart understell. Liker ikke tekstilene/innsiden på Classic
   
 8. Granskern Bli kjent med forumet

  Åja, da er det ikke så lett.. Så at de hadde limited edition atelier-modellen på babyshop sine sider. Den har svart understell, men er jo litt annerledes i tekstilene da... Ellers kan du jo holde utkikk på Finn, men buffalo er en populær vogn så de forsvinner fort har jeg inntrykk av. Lykke til med letingen!
   
 9. Eskimonika Forumet er livet Himmelbarn Vi som prøver :) Septemberhjertene 2018 Assistert-jentene

  Tusen takk.
  Har heldigvis ganske god tid enda og skal kikke litt rundt. Kanskje jeg faller for en annen vogn
   

Del denne siden