Når følte du deg i "normal" form igjen etter fødselen?

En tråd i 'Generelt' startet av Forumansvarlig Tamara, 7 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Oh Dear Forumet er livet VIP Januar 2017

  Er vel ingen som har misforstått heller, tenker jeg? De som svarte "med en gang" hadde vel noen fysiske tegn på at de har fått barn, sikkert noe ømhet og slikt, men som du sier, de følte seg fine. Mens noen av oss følte oss i mindre fin form, var kanskje mer utmattet eller hadde fysiske ting som plager og tar tid å få på stell igjen, da føler man seg kanskje ikke helt som normalt i mellomtiden heller da. Jeg gjorde i alle fall ikke det. :)
   
  • Enig Enig x 1
 2. Lutzern Februar 14 - miss trøtt Februar 2014 - Skjult forum VIP

  Ja det var det jeg mente. Spørsmålet er jo når man FØLTE seg i "normal" form. Står også i anførselstegn. Normalt som i før man ble gravid eller hva som er "normal god form" etter å nettopp har født?!Alt er relativt ;)

  Selv om man føler for å løpe maraton tror jeg ingen leger ville gitt et klarsignal for det dagen etter fødsel Rart hvilke krefter det er i en mammakropp - klar til å kjempe bort jungelens rovdyr!
   
 3. Oh Dear Forumet er livet VIP Januar 2017

  Langt fra slik jeg følte det i alle fall :p Jeg har hatt mer den "fjerde trimester"-følelsen, og trøster meg med noe jeg husker å ha lest om at man må huske at kroppen brukte 9 mnd på å komme til det punktet man er på like etter fødsel, da er det nok rimelig å tenke at det kan ta minst like lang tid å bli "normal" igjen, altså til det som blir den nye normalen med mamma-mage og kanskje andre permanente endringer.
   
  • Liker Liker x 1
 4. SingerAlite Gift med forumet Novemberlykke 2015 VIP

  Sekunder poden var ute, så jeg at dette kunne jeg lett gjort 10 ganger til på rappen kort renselse som var over på 9 dager. Noen sting og hemorroider etter fødsel.. ømt og ekkelt, men følte meg i stor form :)
   
 5. Lutzern Februar 14 - miss trøtt Februar 2014 - Skjult forum VIP

  Ja ikke sant.
  Og slenger man med søvnmangel i lang tid og amming og hormoner som ikke er tilbake før etter flere år... noen trenger kanskje trene det opp også, men har ikke mulighet eller helse til det før senere.
   
 6. Lutzern Februar 14 - miss trøtt Februar 2014 - Skjult forum VIP

  Ja ikke sant.
  Og slenger man med søvnmangel i lang tid og amming og hormoner som ikke er tilbake før etter flere år... noen trenger kanskje trene det opp også, men har ikke mulighet eller helse til det før senere.
   
 7. MaleneO Gift med forumet Januar 2017

  Gikk vel opp mot 2 mnd før jeg begynte å føle meg så godt som normal igjen, men var fortsatt en vei å gå mot å føle meg bra. Nå 7 mnd etter fødsel føler jeg meg (foruten søvnmangel) fysisk normal og i god form
   
 8. Lisajenta12 Gift med forumet Julimammaer 2016

  Ca ett år:p men på en måte tok det vel ca en måned å føle seg ok:)
   
 9. BigBubbsBaby Andre møte med forumet

  8 uker-ish pga helt sykt hovne ankler, noe som var rart iom at jeg ikke var plaget med det under svangerskapet!
   
 10. Alvea Forumet er livet Vi som prøver :) Aprillykke 2016

  Er ikke før nå, 16 mnd etter fødsel jeg føler meg som meg selv igjen :p
   
 11. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig Marsboerne 20 18 VIP Julimammaer 2016

  Nr 1, merka ikke noe, ute å gikk tur dagen etter på, topp form!
  Nr 2, grusomt, kunne ikke gå på 5 uker.
   
 12. Guttemamma22 Forelsket i forumet Februarhjertene2017 Januar 2017

  Selve formen "innvendig" var tilbake ca 3-4 uker etterpå. Kroppen derimot...den venter jeg fortsatt på over 6mnd etterpå
   

Del denne siden