Mest sannsynlig hatt en MA

En tråd i 'Vi som har mistet før uke 12' startet av Jollypop, 11 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Jollypop Forelsket i forumet

  Skulle på TUL idag, men der var det ingenting å se utenom en plommesekk, og kanskje en antydning til foster. Skulle vært 7+2 idag, og har testet etter EL. Fikk positiv test 10 dpo, så regner ikke med at jeg er mye kortere på vei enn antatt.

  Har alle symptomer fortsatt, og ikke hatt noen blødninger. Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, bare godt å lufte det litt en plass. Var veldig tung beskjed å få når man håpet på hjerteslag. Flere som har opplevd lignende? Blir en lang uke til jeg skal få ny UL og antageligvis få cytotec med meg hjem.
   
  • Liker Liker x 1
 2. Tropehus Flørter med forumet

  Så leit å høre! Jeg hadde MA i mai, skulle da vært 7+6 men gyn anslo embryoet til 5 uker. Fikk Cytotec med det samme og ble sendt hjem. Det at de vil vente en uke må da bety at det er bittelitt håp - om ikke burde du fått pillene med det samme?
   
 3. IdaSofie82 Andre møte med forumet

  Det var leit å lese. Føler med deg
   
  • Liker Liker x 1
 4. Jollypop Forelsket i forumet

  Takk for svar. :)

  De hadde ikke ledig kapasitet på sykehuset slik jeg forstod det. Ikke noe snakk om å vente pga et håp om noe. Selv har jeg bare lyst å bli ferdig med det, men det kan jo sikkert være greit å vente litt for sikkerhetsskyld. Det var ikke snakk om det for deg? Gikk det lang tid før pillene virket?
   
 5. Tropehus Flørter med forumet

  Jeg hadde tul hos min vanlige gyn så fikk pillene rett fra ham. Dessverre fungerte det dårlig så endte med utskrapning etter 3 dager. Men de første murringene kom etter noen timer. Hvis de skal ta ny ul om en uke så må det vel være for å se om det har skjedd noe? Tøft og gå å vente... jeg er 7+2 i dag selv og skal ha ny tul på mandag så er kjempenervøs.. Hva med å kontakte føde/gyn mottak på nærmeste sykehus? Så tidkrevende er det jo ikke å gi folk noen piller så du slipper å lide mer enn du må..
   
 6. Jollypop Forelsket i forumet

  Skjønner, bra du fikk de med en gang så du slapp å vente så lenge.

  Jeg forstod det slik at dette var vanlig prosedyre, fikk ingen forhåpninger på TUL om at det skulle gå bra egentlig. Så vet ikke jeg altså. Kan jo prøve å snakke med de på gyn på sykehuset, men av erfaring så gjør de vel minst mulig i helgene. Får høre på mandag eventuelt.

  Masse lykke til på mandag, det skal nok gå bra denne gangen. :)
   
 7. Så trist at du mistet, sender deg en god klem. :Heartred
   
 8. Tropehus Flørter med forumet

  Takk skal du ha. Håper det beste, men kjenner det blir en lang helg.
   
  • Liker Liker x 1
 9. lm91 Andre møte med forumet

  Hei kjære deg! Jeg føler så altfor godt hvordan du har det nå. Var hos gyn forigårs, og var ifølge legen min 13+0 på vei. Da vi kom dit viste UL at den lille hadde sluttet vokse, og at dette endte rundt uke 8 ifølge målene på den lille i magen. Vi fikk selvsagt sjokk da jeg ikke har hatt noe tegn til MA, og at den lille var så dypt ønsket av oss begge! Var på sykehus igår og har begynt prosessen med hjemme abort nå... vi prøver å se fremover men det at vi trodde vi hadde
  nådd den magiske grensen, for så å finne ut at den lille ikke lengre levde er helt forferdelig! Nå ser jeg frem til å komme meg videre etter helgens smertehelvete, for så å se frem til en ny prøveomgang! Noen anbefalinger på hvor lenge man bør vente? Legen mente en mens, men det er så altfor lenge i mitt hode, da sorgen over tapet er så altfor stort <3. Lykke til til dere andre også som er i vår situasjon!
   
 10. krølle... Glad i forumet

  Stor klem til deg!!! Opplevde omtrent det samme for et par uker siden. 12+1, men bittelille var bare 10+3. Det er vanlig at gyn ber deg vente en mens, for da er det lettere å datere neste svangerskap, og evt små rester forsvinner. Men det er bare å kjøre på når du har sluttet å blø (ikke før pga infeksjonsfare). Synes også det er altfor lenge å vente overvekt mens, når de i samme åndedrag sier det kan ta opp til 8 uker før den kommer!! Masse lykke til videre - måtte neste gullskatt holde helt i mål!!
   
 11. lm91 Andre møte med forumet

  Takk, det samme!! Stor klem tilbake!❤
   
 12. Veivalsa Elsker forumet Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Så utrolig leit at du mistet :( ❤️
  Hadde samme opplevelse for litt over et år siden. MA ble oppdaget 13+3, spontanaborterte senere samme dag. Hadde heller ikke hatt noen tegn på at ikke alt var i orden, spiren var 8/9 uker.
  Vi valgte å prøve igjen med en gang jeg hadde stoppet å blø. Det var godt å føle at man gjorde noe for å nå babydrømmen, fremfor å vente en menstrasjon.
  Lykke til med prøving etter hvert, håper dere snart lykkes ❤️❤️❤️
   
 13. lm91 Andre møte med forumet

  Gleder meg til å få overstått dette! Satte i pillene idag, men hadde et helvetes blødnings-tilfelle i natt hvor jeg kjente et par ganger at det kom merkbare klumper (beklager info!), så håper at det meste er ute, og at pillene får ut eventuelle rester!

  Gikk det bra med prøvingen etter at du sluttet å blø? Takk for gode ord!❤
   
 14. Veivalsa Elsker forumet Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Lykke til med kuren, håper alt går bra❤️
  Ble ikke gravid rett etterpå, trengte nok en mens til å få "skylt gjennom", men så ble jeg gravid igjen ;)
   
 15. lm91 Andre møte med forumet

  Tusen takk, og takk for svar!❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Vaiana Flørter med forumet Marsboerne 20 18

  Så trist å lese. Jeg hadde MA i mars, fikk vonde magesmerter og blødde litt. Sykehus samme dag og der var fosteret sluttet å vokse i uke 5-6. Var nå uke 10-11.
  Målte hcg og skulle tilbake 2dager senere for ny måling og samtale. Der var ikke stigning og fikk med tabletter hjem.
  Dette virket ikke annet enn store magesmerter, så det ble utskraping 5 dager senere.
  Lykke lykke til videre
   
 17. Jollypop Forelsket i forumet

  Håper alt var fint med lille. <3
   
 18. Jollypop Forelsket i forumet

  Uff, trist å høre at du også har mistet. :( Håper det går bedre med deg nå, og at dere klarer og se fremover.

  Jeg har også helst lyst å begynne å prøve med en gang. Fikk beskjed om å vente minst en mens pga fare for abort igjen. Men har lest litt og mange skriver at de sier det mest pga det psykiske. Noen plasser leste jeg at etter en utskraping bør en vente en mens pga slimhinnene må bygge seg opp igjen. Blir bare forvirret. Lykke til videre!
   
 19. Jollypop Forelsket i forumet

  Takk for at du delte, og bra at du er gravid igjen nå. :) Lykke tli!
   
 20. Tropehus Flørter med forumet

  Alt var fint, takk for at du tenkte på meg. Håper det beste for deg også.
   

Del denne siden