Mange av dere som sliter med å prøve igjen etter å ha mistet?

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av Moderator Eve, 12 Jan 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Moderator Eve Glad i forumet Moderator Babyverden Stab VIP

  I så fall er det fullt forståelig...

  Lurer bare på om noen vil dele sine tanker rundt dette?
   
 2. Hjertehåp Andre møte med forumet

  Vi mistet vår datter under fødsel, til termin. Det var fullstendig uventet, alt hadde jo sett så bra ut hele svangerskapet. Det knekte oss fullstendig men likevel var ønsket stort om å prøve på nytt. Vi ble relativt raskt gravide igjen, helt hjemmesnekra, enda vi slet i 4 år med å bli gravid med vår datter (måtte ta hormonkur + at jeg er full av kroniske sykdommer bla PCOS). Et mirakel!
   
 3. Vbt Glad i forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn

  Vi mistet vår første 1 døgn etter fødsel (etter fullbårent svangerskap). De var flinke å ufarliggjøre det å prøve igjen og forsikre oss om ekstra oppfølging allerede på sykehuset de første dagene etterpå. Det gjorde at tanken på et nytt barn så kort tid etter å ha mistet ikke ble så skummelt, og så tabu (tanken på at man prøvde å erstatte det barnet vi mistet.)
   
 4. Aoede Glad i forumet Himmelbarn August 2018 Julibaluba 2017

  Vi mistet vår første en uke etter fødsel, i juni 2017. Og tankene om å prøve på nytt kom veldig raskt. Så når vi hadde fått svar på obduksjon og prøver av meg 3 mnd etter hun døde så starta vi prøvinga. Tok 4 PP før det klaffa, så nå er jeg ca 8 uker på vei :)
   

Del denne siden