Lang flytur med ettåring

En tråd i 'På reise med og uten barn' startet av Hgl90, 20 Mar 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Hgl90 Bli kjent med forumet

  Vi skal til USA i sommer. Mini er da 14 mnd. Hva er det lurt å ha med seg på flyet? F.eks. hvor mange bleier, skift, smoothies?
   
 2. 87'modell Forumet er livet

  Akkurat like mye som du ville brukt på samme tid hjemme.
  Jeg må spørre: hva skal en 14 mnd gammel baby få ut av en slik tur?
  Den flyturen er kjempeslitsom, og potensielt hyl og stress, vonde ører, jetlag, ørten andre mennesker på tur osv. unner jeg ingen med små barn. :p
   
 3. Hgl90 Bli kjent med forumet

  Dette er en tur med hele familien i anledning svigermors 50 års dag. Begge par med besteforeldre og onklene skal være med, og vår baby er det eneste barnet i reisefølget, så jeg er ikke bekymret for turen. Vi er mange som kan både leke og kose med babyen. Og jeg tror at ofte kan vi foreldre skape mer stress enn nødvendig. Selvfølgelig kan ungen bli utålmodig, få øreverk etc. men det risikerer du like lett på en flytur til syden. Hensikten med denne tråden var bare å få gode pakketips i fra andre som kan ha reist langt med små barn, og kanskje har noen ting som kan være lure å tenke på.
   
  • Liker Liker x 3
 4. Gullgrisens 2gull Elsker forumet Snøfnuggene 2018

  Vi flyttet til California da yngste (som nå er 6,5 år) var 9 mnd og eldste var 4 år, så vi har hatt endel flyturer til og fra Norge med unger i ulik alder. Vi har reist "hjem" 1-2 ganger i året.
  Jeg pakket alltid litt ekstra bleier, og et par skift til baby (også ett til meg selv..lærte på den harde måten med gulp over hele meg en gang..). Pysj er kjekt, tar lite plass og er mykt og godt å ha på. Brødskiver med leverpostei, smoothie og banan var greie ting å ha med husker jeg. Mener jeg også hadde med en eller annen ferdigblandet grøt på glass som jeg visste hun likte.
  Det skal sies at Norwegian ikke fløy da så vi hadde alltid flere timers mellomlanding i Europa og plutselig var det forsinkelser etc som gjorde at bleiene og maten føyk unna.

  Ellers er det vel et godt triks å ikke brenne av alt kruttet med en gang. Litt kjipt å vært gjennom alle lekene etter et par timer og så er det fortsatt 8 igjen. En flytur så var hun travelt opptatt med våtservietter i flere timer. Ellers pakk noen småting av leker/bøker som barnet liker.

  Pakk stelleutsyret så lite som mulig. De siste turene droppet jeg stelleveske og hadde heller en liten mappe med bleier og våtservietter i. Greit å ikke dra med mer enn nødvendig inn på det toalettet.

  Ha en liten pakke våtservietter lett tilgjengelig i stol lommen.

  Spis på skift dersom dere har flymat og har barn på fanget, men motta maten når de går gjennom kabinen. Vi tok bare imot ett måltid en gang og da forelder nr 2 var klar for mat var det tomt...

  Jeg pleide å pakke håndbagasjen vår i en North Face duffelbag str S. Og inni den hadde jeg en pose med skifteklær, en pose med mat, en pose med snacks, stellemappe, ekstra bleier.

  Et generelt tips når dere kommer til USA er å komme seg fort ut av flyet sånn at man kommer seg langt frem i passkontrollen. Enkelte steder er helt håpløse.
   
  • Liker Liker x 4
 5. Boblefrua Forumet er livet

  Hvilket flyselskap skal dere med ?
   
 6. Hgl90 Bli kjent med forumet

  Tusen takk for gode tips! :)
   
 7. Hgl90 Bli kjent med forumet

  Vi flyr med SAS via København:)
   

Del denne siden