Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Slenger laksen i en form, inn i stekeovnen, 200 C i 15-20 min, med pesto/salt på.
Serveres med feks; kokte grønnsaker, søtpotetmos, ris, pasta eller hva enn man har lyst på. Det er det vi pleier ha hvertfall
Steker i ovnen med godt fiskekrydder. Serverer med rømme, brokkoli (poteter og smør noen ganger), og agurksalat (vann, sukker, eddik, salt og pepper som lake)[emoji4].
I form med brokkoli, gulrøtter og appelsinbåter, dynket i presset appelsinsaft og overdrysset med revet appelsinskall.
(Det hørtes voldsomt pretensiøst ut. )
Ofte bruker vi pasta med fløtesaus også, eller lager fiskesuppe. Suppe er så greit, for da får man brukt opp masse rester.
Jeg liker best kokt laks, og serverer ofte med pasta, grønnsaker og gressløksaus. Noen ganger lager jeg ovnsbakt laks og grønnsaker. Stekt laks klarer jeg ikke smake på en gang, bare lukten gjør meg dårlig.
Vi bruker også mange av de variantene som er nevnt over her. Favoritten som mannen liker best å lage er salmalaks med fennikel. Skjærer opp fennikel i tynne skiver/ringer og stekes mykt og blankt, laksen skjæres i store terninger og stekes lett i panna, haes i ei panne sammen. Tømmer deretter over en boks med créme fraiche, par ss med hjemmelaget mangochutney og en dæsj soyasaus. Vi bruker ris og litt salat til. Kjapt, enkelt og veldig godt.