Kjæresten drar offshore neste IKM. Bør vi prøve denne perioden etter SA 09.08 ?

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Alderrabalder, 12 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Alderrabalder Betatt av forumet

  Okei..here it goes..på Torsdag 10.08 var jeg jo på randen..4 tester på mindre enn et døgn der testene viste gravid..ikke gravid...gravid..ikke gravid..kjæresten ble med meg for å ta blodprøve og formen min var ikke bra. Var kvalm og med smerter og tiden frem til blodprøve svaret. Vi visste begge hva utfallet var. En SA.Så begynte jeg å blø og så kom smerter og all driten. Han valgte å ikke reise på jobbreise de neste 4 dagene selvom jeg sa at han måtte dra. Her kommer dilemmaet/ bekymringen..Neste gang det er IKM skal han offshore i 2 uker! Så jeg er veldig redd for å prøve denne måneden. Tenk hvis det samme skjer igjen og da er jeg to uker alene med dritten! Vett man ikke skal tenke sånn.. Men så leser jeg innlegg etter innlegg at det er så mange som blir gravide rett etter en SA og jeg vil jo ikke kaste bort sjansen heller.

  Noen gode råd:)?
   
 2. CecilieH Glad i forumet Januar 2017

  Jeg hadde prøvd! Sannsynligheten for to SA på rad er veldig, veldig liten. Og om noe går galt, som det mest sannsynlig ikke gjør, har du kanskje noen andre som kan være der med deg? En god venninne, et familiemedlem? Med vår førstefødte var mannen på forretningsreise på andre siden av jorden da jeg var åtte uker på vei. Gruet meg skikkelig på forhånd, men jeg kom meg gjennom det og alt gikk fint. Til og med litt deilig å få noen dager alene :)
   
  • Liker Liker x 1
 3. sol<3 Bli kjent med forumet Vi som prøver :)

  Hei! Så trist at du gikk gjennom en sa.
  Har du familie i nærheten eller ei god venninne du kan støtte deg på hvis noe skulle skje? Tenker på både oppturen og/eller nedturen, men sjansene for at det skal skje igjen er veldig små! Jeg ville ha prøvd.
   
  • Liker Liker x 1
 4. krølle... Glad i forumet

  Så trist å høre at det ikke gikk veien likevel! Jeg var så lykkelig på dine vegne og gledet meg til å komme etter... Tror ikke jeg ville ventet. Ville kjørt strengt ikke-teste-regime og venter til en dag eller to etter ikm med å teste hvis ikke tr dukker opp. Det er jo nesten 50% sjanse for at det går galt hvis man tester supertidlig, men under 20% hvis man venter til etter ikm... Så kan du slepe med deg mannen og se på bankende hjerte når han kommer hjem igjen . Lykke til - uansett hva du lander på!
   
  • Liker Liker x 1
 5. Ønskebarn<3 Flørter med forumet

  Lykke til :) hadde det vært meg ville jeg bare prøvd igjen å latt naturen gå sin gang :p
   
  • Liker Liker x 1
 6. Frk.rose Bli kjent med forumet

  Trist at du opplevde sa.Jeg ville prøvd igjennxsmile9
  Ville tatt det som det kom, sjangsen for to sa på rad er jo liten. Lykke til
   
  • Liker Liker x 1
 7. Mira2007 Glad i forumet

  Så trist at du opplevde en SA :( jeg ville nok prøvd igjen før han reiste, har selv en offshore mann så det er ikke så enkelt å få det til å klaffe bestandig
   
  • Liker Liker x 1
 8. TilPanama Bli kjent med forumet

  Eg ville prøvd igjen med det same, istadenfor å "sløse bort" ein sjanse. Har sjølv opplevd å bli gravid på første EL etter SA med eit av mine barn som akkurat no svinsar rundt på kjøkkenet og lagar seg seeeeeein sommarfrukost :p
   
  • Liker Liker x 2
 9. Alderrabalder Betatt av forumet

  Da kjører vi på. Bestiller en UL time for sikkerhets for å sjekke at alt er ute etterhvert i slutten av uken :)
  Jeg har jo fantastisk støtte og rådgivere ver inne så tusen takk for gode råd alle sammen❤❤❤❤
   
  • Liker Liker x 1
 10. Alderrabalder Betatt av forumet

  Ja vil ikke kaste bort sjansen spesielt siden vi har pause de neste månedene frem til jul:)
  Går jo bra:)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Alderrabalder Betatt av forumet

  Ja det er jo mange som treffer etter en SA så kan ikke la sjansen gå fra oss nei:)
  Herlig når de fikser maten selv. Oh joy!
   
  • Liker Liker x 1
 12. Alderrabalder Betatt av forumet

  Ja nå er det bare denne turen foreløpig som vi vet om. Men fint at han er her rundt EL hvis jeg får EL. Vet jo ikke hvordan kroppen min har det innvendig:)
  Men det er bare å kjøre på:)!
   
 13. Alderrabalder Betatt av forumet

  Ja den bør være mini liten altså!! Huff for noe drit det har vært. Men gasser på..men veldig rolig og koser oss med å prøveø denne måneden:)
   
 14. krølle... Glad i forumet

  Oj, med pause i sikte frem til jul, ville jeg i hvert fall kjørt på med liv og lyst!! Mai er en fin mnd, da kan man nyte hele sommeren på tur med en liten skatt! Og så slipper man å være høygravid på sommeren når det er supervarmt. Gudd løkk!!
   
  • Liker Liker x 1
 15. Alderrabalder Betatt av forumet

  Ja naturen ska få gå sin gang
   
 16. Alderrabalder Betatt av forumet


  Ja glemmer at det kan være deilig å være alene. Skulle det ikke klaffe skjer det mye kjekt i september så får vekk tankene fra prøving osv :) Kroppen bestemmer og gir tydligvis beskjed når der ikke stemmer. Så det er jo egentlig veldig fint!
   
 17. Alderrabalder Betatt av forumet


  Har ingen tester i hus å tviler faktisk på at jeg klarer å stole på en test..iallefall ikke før IKM. Men ja fader altså..men i ettertanke er jeg glad kroppen gir beskjed. Jeg er eldre og det er litt mer utfordinger og kan ta tid. Men ja skal ikke teste for EL heller. Normal hverdag, sengeos og daglige shotter med grapejuice!
   
 18. Alderrabalder Betatt av forumet


  Ja det er slemt å si men det virker heisatt å gå gravid i juni/juli. Men jeg har skole jeg skal begynne på og det er intensivt kurs pluss at halve slekten har bursdag neste månedene..mamma som blir 60 og ja vi skulle jo egentlig ikke prøve før jul men så tenkte vi fader heller. Barna er født i November og Desember så jeg er jo vant med å gå gravid helt andre tider på året. Merkelig det også!!
   
 19. krølle... Glad i forumet

  Du er ikke særlig eldre enn meg, og her ble det full klaff på første forsøk i forrige runde. Men det gikk jo ikke så bra da. Satser på at jeg blir lett gravid nå også. Vet jo at kroppen kan dette, hvis den bare skjerper seg litt!
   

Del denne siden