Ka gjer du på akkurat no?

En tråd i 'Alenegravid / Aleneforeldre' startet av Mammmak, 7 Feb 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Hjertemor❤️ Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Hahaha, ja har man lyst har man lov, er det jeg lever ved om dagen. Hørtes veldig godt ut. Jeg får heldigvis kake, boller og middag i morgen(eneste grunnen jeg orker å dra til mormor i morgen) ikke noe slemt mot mormor og mamma, men er mest sofa glad i det siste, og har nok med mitt om dagen. Men gleder meg til litt kake og sånt
  Hva syr du på?
   
 2. Mina Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Koselig med familiemorsdag da :) Skjønner at sofaen er fristende om dagen. Var ganske bundet til den mot slutten av svangerskapet. Etter at jeg hadde vært på jobb orket jeg ikke noe mer, så kveldene ble tilbragt i sofaen (eller sengen). Syr er kanskje ikke riktige ordet. Jeg broderer (høres sikkert enda verre ut, haha). Broderer julekalender til småen. Har altså ikke for vane å brodere sånn vanligvis, men er overraskende koselig når man sitter med Netflix.
   
 3. Hjertemor❤️ Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Ja har vært bundet ekstra i det siste til sofaen, formen tilsier at det er det eneste fornuftige å gjøre.
  Broderer kalender ja, så kos. Hyggelig å ha sånne hjemmelagde ting. Jeg lærte meg å strikke for første gang i første trimester siden jeg var så dårlig i kroppen, men hadde så lyst til å gjøre noe. Men fikk strikket noen små ting så ble jeg lei når jeg ikke forstår alt. Men den lille i magen for strikket sko/sokker, pledd og en bamse. Hentesett lager min bestevenninne for hun er super flink.
  Jeg har gått over til scrapbooking som er mer min ting. Så sitter på kveldene å laget babybok og limer bilder etc. Men må vel begynne med noe annet hobbyting, ellers kommer tre mnd til å gå sakte.
   
 4. Mina Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Så koselig at du har lært deg å strikke! Det var planen min for permisjonen, men kom ikke så mye lenger enn skjerf og Skappelgenser. Tenker at jeg skal ta opp det igjen nå. Bør jo klare å finne litt tid på kveldene. Har bestilt meg en god del strikkebøker fra Mammutsalget i dag. Nå skal jeg bli flink! Hehe. Kanskje hun får noe hjemmestrikket før hun er 10...
   
 5. Hjertemor❤️ Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Hvilket mammutsalg har du handlet på? Jeg trenger noen bøker selv. Har ikke helt forstått hvordan jeg leser oppskrifter ennå. Så har gått i YouTube her. Lærer visst fortere og enklere av å se hvordan de gjør det.
  Men syntes det er så hyggelig med hjemmelagde ting/klær til barnet at jeg får finne driven igjen og starte å lære litt mer. Du har skjønt hvordan man lager genser ja, sa har du skjønt mer enn meg. Jeg har alltid vært flink på å sy, men har ikke orket å kjøpe stoff i set siste og er så mye mer styr og bråk å sitte med symaskinen enn med strikketøy.
   
 6. Mina Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Handlet på Ark.no. Ikke helt forstått hvordan jeg leser oppskrifter jeg heller. Klompelompebøkene er ganske grei, ettersom de kategoriserer oppskriftene i vanskelighetsgrad. Så om du ikke har de, så anbefaler jeg de. Jeg er jo på laveste nivå - og er vel egentlig ikke der heller. Men noen av de enkleste oppskriftene klarer jeg også.

  Har skjønt Skappelgenser. Ikke vanlig genser. Haha. Skappelgenseren strikker du forside, bakside og ermene hver for seg - og så syr du de sammen. Ganske enkel som sånn førstegangsprosjekt.

  Venninnene mine som syr lager så mye fint til de små - så du er heldig om du kan sy! Så gøy!
   
  • Liker Liker x 1
 7. Mina Gift med forumet ♡Junigull 2016♡

  Akkurat nå spiser jeg morsdagskake (kjøpt til min mor), og surfer på nett for å finne ut av hvor jeg skal gå og handle teppe i morgen.
   
 8. Mammmak Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marslykke 2016

  Drikker ein kopp te og ser litt gilmore girls før et hoppa til køys
   

Del denne siden