Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Ok, jeg vet der er lenge til jul ennå, men lurte på om noen hadde noen gode råd? I år tenker vi å invitere til julefeiring hos oss med nærmeste familie vi blir (om alt går etter planen), 9 stk. F.eks, hvor mye mat bør vi regne med å måtte lage? Hva burde vi absolutt ha på bordet. Det blir både pinnekjøtt og svineribbe. Lutefisk og den slags er utelukket.
Er det ikkje 1/2 kg kjøtt man skal berekne på kvar? Eg har ikkje så mykje erfaring med ribbe til jul då me har pinnekjøtt, men me har kålrabistappe, og bruker potetstappe i staden for heile poteter
Ikke lett, vi spiser kalkun[emoji4] men det går oftest mest kjøtt. Men tenk 2 -3 poteter pr pers . Lag heller for mye enn for lite. Du kan jo bare lage reste brunsj eller noe en annen dag i jula. Fant denne til deg[emoji4] håper du blir litt klokere da