Indrefilet av svin

En tråd i 'Matforum' startet av Chibi, 24 Okt 2010.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
  1. Chibi Elsker forumet

    Hvordan er den beste måten å tilberede det på?
    Brune først litt i panna, så ettersteke i ovn?

    Isåfall hvor mange grader skal ovnen være på og hvor varm skal indrefileen være når den er ferdig?

    Er en sånn "pølse" [8D]
  2. *Powergirl* Glad i forumet

    Surr bacon rundt, brun den på stekepanna, inn i ovnen på 200 graden i ca 30 min[:D] Mmmmmm
    Aner ikke hvor mange grader den skal være inni
  3. Martes Elsker forumet

    Alt. fyll den med smøreost
  4. surriana Forelsket i forumet

    Jeg er stor fan av kjøttguiden på matprat.no, det er en tabell med steke og koketips for alt mulig kjøtt[:)]
  5. werana Elsker forumet

    brun kjøttet i stekepanne først
    i ovnen, ovnen stilles på 125 grader!
    med steketermometer:
    rosa kjerne: 70 grader
    gjennomstekt: 76 grader.
    Og la kjøttet få hvile etter det er tatt ut av ovnen!

Del denne siden