• Sandviks tilbyr en rekke produkter og tjenester til barn og barnefamilier. Vi kjenner norske barnefamilier godt, og kan tilby dere produkter av høy kvalitet til svært gunstige priser.

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

På Babyvärlden ska du enkelt kunna finna svar på frågor som dyker upp i den intensiva tiden som gravid/småbarnsförälder, och alltid hitta ny, uppdaterad och korrekt information efter ämnesområde.

Yhdessä alusta alkaen. Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

Indrefilet av svin

En tråd i 'Matforum' startet av Chibi, 24 Okt 2010.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
  1. Chibi Hoot hoot!

    Hvordan er den beste måten å tilberede det på?
    Brune først litt i panna, så ettersteke i ovn?

    Isåfall hvor mange grader skal ovnen være på og hvor varm skal indrefileen være når den er ferdig?

    Er en sånn "pølse" [8D]
     
  2. *Powergirl* Glad i forumet

    Surr bacon rundt, brun den på stekepanna, inn i ovnen på 200 graden i ca 30 min[:D] Mmmmmm
    Aner ikke hvor mange grader den skal være inni
     
  3. Martes Elsker forumet

    Alt. fyll den med smøreost
     
  4. surriana Forelsket i forumet

    Jeg er stor fan av kjøttguiden på matprat.no, det er en tabell med steke og koketips for alt mulig kjøtt[:)]
     
  5. werana Elsker forumet

    brun kjøttet i stekepanne først
    i ovnen, ovnen stilles på 125 grader!
    med steketermometer:
    rosa kjerne: 70 grader
    gjennomstekt: 76 grader.
    Og la kjøttet få hvile etter det er tatt ut av ovnen!
     

Del denne siden