Ingrid er litt lite interessert i mat for tiden.
Til frokost vil hun gjerne ha en joghurt (sprett sin med lite sukker og sånn da) om hun kommer seg inn i kjøleskapet, så finner hun en og roper ja!!
De dagene som i dag at hun spiser brød, så går det stort sett ei halv skive. Nesten 3/4 i dag (vanlig kjøpt relativt grovt brød uten hele korn og sånn. Havrebrød fra obs)
Pålegg er en greie i seg selv. Hun spiser leverpostei. De fleste dager, noen dager ikke. Ellers gjerne bare smør (eller, det et ikle smør, vi bruker soft) alt som legges oppå plukkes av og andre smørepålegg som godtas har jeg ikke funnet
Til frokost vil hun gjerne ha en joghurt (sprett sin med lite sukker og sånn da) om hun kommer seg inn i kjøleskapet, så finner hun en og roper ja!!
De dagene som i dag at hun spiser brød, så går det stort sett ei halv skive. Nesten 3/4 i dag (vanlig kjøpt relativt grovt brød uten hele korn og sånn. Havrebrød fra obs)
Pålegg er en greie i seg selv. Hun spiser leverpostei. De fleste dager, noen dager ikke. Ellers gjerne bare smør (eller, det et ikle smør, vi bruker soft) alt som legges oppå plukkes av og andre smørepålegg som godtas har jeg ikke funnet