• Sandviks tilbyr en rekke produkter og tjenester til barn og barnefamilier. Vi kjenner norske barnefamilier godt, og kan tilby dere produkter av høy kvalitet til svært gunstige priser.

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

På Babyvärlden ska du enkelt kunna finna svar på frågor som dyker upp i den intensiva tiden som gravid/småbarnsförälder, och alltid hitta ny, uppdaterad och korrekt information efter ämnesområde.

Yhdessä alusta alkaen. Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

 

Hjelp til navn nr 2

En tråd i 'Navn' startet av Januarspiren ❤️, 6 Jan 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. Januarspiren ❤️ Betatt av forumet Januar 2017

  Vi har for lengesiden bestemt oss for navn på jenta vår som kommer hvilken dag som helst, vi skulle egentlig holde dette hemmelig. Men det har glippet ut til noen få. Nå har jeg plutselig fått for meg å legge til et andre navn etter det første, da jeg gjerne har lyst å kalle opp etter mamma som ikke er her lenger og vet også at mamma likte godt dobbelnavn, mange på min side har det :) men hun het alså Elsa, og det synes jeg ikke er noe fint- langt fra min smak vertfall.. kan noen hjelpe med andre alternativer til Elsa, som minner? Har ikke så lyst å skrive navnet vi allerede har men kan si at det er et kort navn og slutter på E :)
   
  • Liker Liker x 1
 2. Januarspiren ❤️ Betatt av forumet Januar 2017

  Kan gjerne også si at vi liker litt uvanlige/sjeldne navn. Hadde i tankene Elsea, men syns d ble litt tungt gjerne ;)
   
 3. Løvemor2014 Elsker forumet Marsboerne2017 Augustmødrene 2014

  Elea? Elisa?
   
  • Liker Liker x 1
 4. lallala Forelsket i forumet ♡Junigull 2016♡

  Ella, Elita, Ellie.
   
  • Liker Liker x 1
 5. Ninni Glad i forumet Marsboerne2017 Septembermødre <3

  Jeg synes personlig det er finest med tre stavelser i mellomnavn. Tillater meg derfor å foreslå Elise, Elisa, Eline eller Elina :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Safin Forelsket i forumet Novemberlykke 2016 Desemberskatter 2016

  Alissa
  Elisabeth
  Eloisa
  Elvira
  Felisa
   
  • Liker Liker x 1
 7. Januarspiren ❤️ Betatt av forumet Januar 2017

  Takk for innspill :) tror vi har funnet ett nå, men har et lite dilemma ;) vi tenker Alea som navn nr 2 og søsteren min sin datter som forøvrig er ungdomskolejente heter Linnea. Blir det for likt, eller går det fint? Vil ikke spørre søsteren min for vi vil navn nr 2 skal være overraskelse :) Alea vil uansett ikke bli brukt alene, mulig sammen med første navnet om det blir brukt i det hele tatt.. ;)
   
  • Liker Liker x 1
 8. Blitz Flørter med forumet

  ️">
  Jeg ser ikke et problem med det :) synes det er to vidt forskjellige navn jeg da :)
  Har ikke hørt Alea før, men det var nydelig !
   
 9. Januarspiren ❤️ Betatt av forumet Januar 2017

  Det mener samboer også, bare jeg som ikke vil tråkke noen på tærne ;)
  Det er et nydelig navn ja, er glad i navn som ikke er så vanlige :)
   
 10. *Nyperose* Forumet er livet VIP

  Jeg og søsteren min har døtre med ganske like navn, ingen som tenker noe over det :) Mine to minste jenter har og navn som ligner hverandre i både bokstaver og stavelse, ingen som tenker at de har like navn heller, kun jeg hehe :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. tussa137 Forelsket i forumet Maiblomstene 2017

  ️">
  Alea var fint, da! :) Hvordan finner man sånne fine, sjeldne navn egentlig?
   

Del denne siden