Hente barn tidlig barnehagen

En tråd i 'Livet med barn' startet av Junibarn84, 13 Mar 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. ØnskerSpireNÅ=ferdig Forumet er livet

  Her leverer jeg han mellom 9-9.30, så hentes han mellom 14-14.30 hver dag. Det lengste han har vært i bhg siden han startet for 1 1/2 pr siden er fra kl 8.00 til kl 14.45 :happy:
   
 2. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig VIP Julimammaer 2016

  Mannen har søkt en stund, og ny jobb er ikke bare å få.

  Jeg skal starte å søke noe nytt.
   
 3. Cosacita Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Aprilbarna`15

  Er jo ikke bra å ha det sånn og gå rundt med dårlig samvittighet :/ Håper det ordner seg.
   
 4. septemberbaby17 Elsker forumet Septembergull'17

  Ikke alle har mulighet til å jobbe redusert, det synes jeg noen ser ut til å glemme her. Vi har ikke alle lik økonomi, noen har nok med å få det til å gå rundt i full stilling.
  Vi gjør vel alle så godt vi kan for våre barn, uansett om vi henter 14.30 eller 16.30. At man skal sitte med dårlig samvittighet fordi andre har mulighet til å hente tidligere synes jeg ikke noe om. Barnehagen er heller ikke en plass der det er om å gjøre å være kortest mulig. Det går som regel helt fint med alle barn uansett om de har kort eller lang dag.
  Synes heller man kan fokusere på den tiden man faktisk har sammen og gjøre det beste ut av den, i stedet for å føle seg dårlig for alle timene man ikke fikk.
   
  • Liker Liker x 9
  • Vinner Vinner x 3
  • Enig Enig x 2
 5. Mærrylou Elsker forumet Julibaluba 2017

  Vi er heldige som vil komme til å ha andre som kan hente :) de lengste dagene vil bli når jeg jobber fra kl 8-15.30. Ellers vil det bli levert sent når jeg jobber kveld, men da må mannen hente til stenging også :)
  Barnehagen er på kjøreveien til jobb, så det er luksus:)
   
 6. Ramp3n Forelsket i forumet Oktoberfruene 2018

  Når vi var to begynte den ene tidlig og andre sent slik at vi kunne levere barna rundt 8-8.30 og hente rundt 15-1530. Jeg syns det var lange nok dager. Nå er jeg selvstendig og legger opp dagene mine etter barna. Leverer 8-8.30 og henter rundt 1430-1500, de eldste går hjem etter skolen rundt 1330-1400. Samboer jobber til 15-16 så han kommer jo ikke så mye senere enn oss andre :)
   
 7. Pin-up Forumet er livet

  Føler med deg, det er ikke alltid like lett å få hverdagen til å gå opp!

  Jeg har fire forskjellige vakter og mannen jobber til 14 og 15. Det varierer derfor hvor lang dag de har i bhg, vanligvis mellom 5 og 7. Onsdager har jeg fri og de onsdagene de er i bhg har de korte dager.
   
 8. snippsnappsnuppa Gift med forumet Mailykke 2018 Himmelbarn *Aprilbaby 2018*

  Vi har fleksitid begge to. Likevel er det sjelden praktisk mulig for oss å hente så mye tidligere da jobben krever sitt. Men vi forsøker innimellom, slik at en går tidligere på jobb og kan hente litt tidligere. Men det blir sjelden før 16. Tenker at veldig mange har det på den måten at en ikke har mulighet til å hente tidlig, og at det er tida en har sammen med barna som teller-ikke timene, hvis du forstår. Hva en prioriterer når en er sammen med dem-om det er 1,5 time eller 3 timer på ettermiddagene. For dem er det jo viktigst at en er til stede. Sånn prøver jeg iallefall å tenke når samvittigheten gnager fordi jeg ikke orker å hente i bhg en gang pga dårlig helse i svangerskapet. Vet at det blir bedre etterhvert og at mini har det godt der han er. Så er vi heller sammen når han kommer hjem og prioriterer familietid i helgene akkurat nå.
   
 9. |Frosken| Juni12s hobby/håndarbeider VIP Junibarna 2015

  Jeg er veldig glad mange har mulighet til det, jobber selv i BHG og fra 15.50 til 16.30 er vi en ansatt på potensielt 25 barn!

  Jeg jobber selv 8-15.50, mannen 7-15 ( og mye overtid) , begge har 30 min kjøring til jobb, evt mer med trafikk. Så her er dagene7.15-16+ de dagene vi jobber. Jeg har redusert stilling for å få til et par kortere dager.
   
 10. Katta Elsker forumet Vi som prøver :) ♡ Maibarna ♡ Aprilbarna`15

  Ja, men når man har lån på hele huset er det ekkelt dersom det skulle bli trangere feks pga at renta øker, det føles tryggere å ha betalt ned noe mer slik at man ikke plutselig må selge med minus feks.

  Uansett tenker jeg at det er fint at dere har funnet noe som fungerer godt for dere, vi skulle gjerne gjort det samme. Hadde vi flyttet til min hjemplass hadde vi feks kunnet hatt halvparten av huslånet vi har i dag , men det er ikke riktig for oss selv om det hypotetisk sett er en mulighet.

  Jeg tror at det er lurt å være litt forsiktig med å tenke at ens egne løsninger er gode løsninger også for alle. De aller fleste foreldre ønsker det beste for ungene sine, og barna kan ha en god oppvekst selv om de har lengre dager i barnehagen enn dine barn har. Som sagt, flott at det fungerer fint for dere slik som dere har løst det. :)
   
 11. 2+1+1<3 Forumet er livet VIP Desemberlykke2017 Februarlykke 2016

  Ja det er jeg enig i, vi har vært veldig heldige, fullfinansierte for 4 år siden og har pussa opp en del så vi har fått opp verdien med 2,5 mill på 4 år. Det føler jeg er en trygghet, så ser absolutt poenget ditt.

  Prøver ikke å si at det jeg gjør er en fasit som funker for alle men jeg tør å påstå st de aller fleste får til det de vil med riktig innstilling og tiltak men igjen, noen barn stortrives i barnehagen mens andre har behov for kortere dager, ingenting er mer riktig enn noe annet og det har jeg heller ikke påstått. Synd om du tolket det slik pga mine spørsmål, jeg lurte opprintig på hvordan dere tenkte i forhold til lån osv...
   
 12. Sara_v Forelsket i forumet Oktoberfruene 2018

  Ville nok sett på muligheten til at en av dere skaffer mer fleksibel jobb. Du sier at mannen din har fleksibel jobb, men kan dra tidligst kl 16? Hørtes ikke fleksibelt ut.

  Jeg kan komme og gå når jeg vil så lenge jeg jobber timene mine.

  Både jeg og samboer togpendler til jobb og bruker ca 45 min dør-dør. Vi henter og leverer annenhver dag. Datteren vår er i bhg fra ca. 7.30 til 15.50. De gangene jeg leverer i bhg jobber jeg fra 8.15-16.15. De gangene jeg henter jobber jeg fra 7.00-15.00. Fungerer utmerket :)
   
 13. Moderator Eve Elsker forumet Moderator Babyverden Stab VIP

  Nå har jeg ikke lest over alle svar her. Men vet mange har familie og venner som stiller opp, mange jobber turnus slik at de jobber annet enn 8-4 etc. Selv har jeg og vært alene med førstemann i alle hans bhg år og ikke hatt familie i nærheten, og han ble fast levert og hentet 0745-1615 grunnet at jeg jobbet 8-16 fast.
   
 14. Lutzern Februar 14 - miss trøtt Februar 2014 - Skjult forum VIP

  Den ene leverer og den andre henter. Hvis jeg skal hente så drar jeg hjemmefra 6:30. Hvis jeg skal levere drar jeg 8/8:30. Det samme gjør pappaen.

  Pappaen jobber i tillegg noen kvelder, så da har han fri på dagen. 1-2 dager i uka.

  Mormora henter ca en gang i uka tidlig. Da passer vi på å jobbe inn litt timer.
   

Del denne siden