Haukeland universitetssjukehus

En tråd i 'Fødesteder i Norge' startet av Babyverden, 22 Nov 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. MinusNinus Glad i forumet Tilgangsansvarlig Septemberlykke 2015 Julibaluba 2017

  I utgangspunktet må han det ja. Jeg har født der to ganger, og begge ganger bedt om familierom fordi vi visste baby og jeg måtte bli liggende et par dager i etterkant. Fikk det ikke noen av gangene :( MEN; første gang var det så fullt, at vi fikk en fødestue som ikke var i bruk, så da fikk vi natten og litt av morgenen sammen før baby og jeg ble flyttet opp til barsel. Andre gangen (i fjor sommer) ble vi overført til Barsel 2 i første etasje, og her var det myyeee rausere med besøkende. Vi lå alene første natten, så da fikk pappaen bli, og så lenge vi på rommet (to mannsrom) ble enige, kunne pappaen komme og gå som han ville. Helt gull! :) Opplevde også at de ansatte bøyde seg bakover for å sørge for at vi alle hadde det bra, så har ingenting negativt å si om KK i det hele tatt. Fødte natt til fredag og lå helt til mandag ettermiddag, og har ikke et vondt ord å si om en av de som jobbet der!
   
  • Liker Liker x 2
 2. Annemennemone Bli kjent med forumet

  Etter det jeg har lest, scorer Stord som best i landet på involvering av far. I 2016 fikk 72 prosent av de fødende familierom. Til sammenligning fikk kun 36 prosent familierom på Haukeland i 2016. Stord har 100 prosent score på tilrettelegging for involvering av far, mens for Haukeland er andelen 59 prosent.

  I tillegg scorer Stord jevnt over bedre enn Haukeland på omtrent alt hva barselomsorg angår i folkehelseinstituttets statistikk fra 2017 (tall fra 2016).

  https://www.nrk.no/sorlandet/foreldre-settes-pa-gangen-etter-fodselen-1.13891604

  https://www.fhi.no/publ/2017/bruker...g-barselomsorgen-i-2016-nasjonale-resultater/
   

Del denne siden