Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vil gi dere oppskriften på verdens enkleste og jeg syntes det er veldig godt glutenfritt brød.
Ca 400 gEn stor boks cc (cottage cheese)
Ca 400 g glutenfri havregryn
2-3 egg
Litt Sukrin gold(kan droppes)
1 ts bakepulver
Litt salt
De frøene du foretrekker.
Jeg tar alt det tørre i en bolle og bare rører rundt med en skje.
Cc, egg og Sukrin gold i mixern, og mixer det til det blir helt knust. En fin jevn røre. Mixer det våte og det tørre med hendene, mye bedre å kna det med hendene enn med maskin.
Del deigen i to(den skal være klissete.).
Og lag to små brød. Ikke i form men på bakeark og strø de frøene du liker best på toppen.
Og stek det i forbarmet ovn (ca 200g). Alle Ovner er forskjellige, men jeg tar først på 20 min, så sjekker jeg om det ser brunt og fint ut uten på, hvis ikke lar jeg det bare Stå til jeg er fornøyd med fargen[emoji12][emoji1305]. La brødet hvile en stund. Og ha det i kjøleskapet om det ikke skal brukes på to dager. Jeg rister mitt hver morgen. Så i kjøleskapet holder det i over en uke. Og kan fryses. Jeg lager rundstykker også av samme oppskrift. Og kan lage finere brød med å knuse havregrynen først. Prøv deg frem jeg bruker denne til alt, og syntes den smaker super godt og alle jeg har lagd det til syntes også det.
Super lett i en travel hverdag. [emoji1305] ingen heving, fem min å blande og ca 20-40 min i ovenen[emoji1316]
Den oppskriften ser super ut, greit med få ingredienser Havregryn er gull Eneste er at jeg også må holde meg unna melk, dessverre, men mulig soyayoghurt, evt soyarømme kan erstatte cottage cheese til en viss grad.
Ja prøv deg frem, er ikke kjent med å bruke soyaprodukter. Skader ikke å prøve[emoji4] lykke til[emoji1305]
Det er sant, og fungerer det ikke, har jeg ikke tapt så mye tid, og fubgerer det, er det jo gull