Dersom man strør melis oppå friske bær

En tråd i 'Matforum' startet av Musemor med tre søte små, 14 Mai 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
  1. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken VIP Marsmellows-15 Aprilbarna`15

    Hvor lenge holder den seg hvit?
     
  2. mammatil2prinsesser&1prins Forumet er livet VIP September 2012 Novemberlykke 2018

    Ikke lenge, gjorde dette i fjor på kaken jeg lagde til skolen til 17.mai var fint og hvitt på selve kaken da
     
  3. Babynr2 <3 Elsker forumet Marsboerne 20 18 Febbisbebbis'18

    Ikke mange minuttene vil jeg tro, så ville gjort dette rett før kaken skal serveres
     
  4. K+N=ML Gift med forumet

    Ikke lenge, det smelter. Det fins noe som heter dekorsukker. Ikke helt sikker på om man får kjøpt eller hvor man får kjøpt som privat personer.
    Dekorsukkeret smelter ikke på samme måte.
    Er konditor selv og bruker det på jobb, men alt kjøpes jo ikke på matbutikken, så tenker ikke over sånt :p
     
    • Nyttig Nyttig x 1
  5. Heffalompenbaby Flørter med forumet

    Smelter veldig fort!!
    Ta det på rett før servering :)
     
  6. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken VIP Marsmellows-15 Aprilbarna`15

    Tusen takk, var det jeg hadde misstanke om.
    Da går jeg til plan B
     

Del denne siden