• Sandviks tilbyr en rekke produkter og tjenester til barn og barnefamilier. Vi kjenner norske barnefamilier godt, og kan tilby dere produkter av høy kvalitet til svært gunstige priser.

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

På Babyvärlden ska du enkelt kunna finna svar på frågor som dyker upp i den intensiva tiden som gravid/småbarnsförälder, och alltid hitta ny, uppdaterad och korrekt information efter ämnesområde.

Yhdessä alusta alkaen. Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Babyverden er Norges ledende nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har barn. Hos oss skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden. Og du finner alltid oppdatert og riktig informasjon om graviditet og småbarnstid.

 

Dagpenger og jobbing

En tråd i 'Generelt' startet av 1980, 28 Des 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp | Last ned vår BV-forum app
 1. 1980 Elsker forumet

  Er delvis arbeidsledig for tiden så jeg får dagpenger.  Hvis det ikke har vært noe jobbing får jeg utbetalt ca 3500 annenhver uke. Nå i desember har det blitt litt jobbing, og jeg skrev jo på meldekortet det jeg jobbet selvsagt. Siste utbetaling fra NAV var på 200 kr. Men tingen er den at det jeg jobbet ikke tilsvarer det jeg ville fått hvis jeg ikke jobbet. Kan det stemme??!!  Ville bare høre om noen her vet noe om dette, før jeg evt ringer NAV og spør. Har ikke spesielt god erfaring med forklaringene deres ang utbetaling tidligere :p
  Kan det virkelig stemme at jeg tjener mer på å sitte hjemme?!
   
 2. Tiara1974 Andre møte med forumet

  Stemmer nok det, at det lønner seg egentlig å sitte hjemme, men vi er ikke laget for å forstå Nav sin tankegang. Jeg sender også meldekort, og taper egentlig penger på å jobbe...
   
 3. 1980 Elsker forumet

  skriver for å se svar.....
   
 4. Cutie Funny Bubbles Forumet er livet VIP

  Nå skriver du ikke hvordan du jobber i jula da. Men har du jobbet to timer hver dag så trekkes du dagpenger for alle dagene du har jobbet. selv om det er en time eller ti. 

  Og så er det et vist antall timer du kan gå over i forhold til jobb. Men det skal og stå på dagpengervedtaket du har fått. 

   
 5. 1980 Elsker forumet

  Får se litt nærmere på vedtaket, men uansett er det jo høl i huet at jeg får mindre utbetalt når jeg jobber. Blæ!
   
 6. Galleri Elsker forumet

  På vedtaket så skal det stå hvor mange timer du kan jobbe pr 14dag tror jeg.. Mener jeg hadde 10 timer pr 14 dag, altså en fis i havet ;-) Men jeg hadde en arbeidsgiver som var flink til å justere timer sånn at jeg kunne jobbe akkurat nok timer og ikke miste all betalinga fra nav, men fikk så klart mindre enn det jeg skulle ha hatt om jeg bare hadde vært hjemme.
  Meen nav oppmuntrer som før nevnt ikke til at du skal jobbe mens du går på dagpenger...
   

Del denne siden