Øreverk og gul væske rennende fra øret på 3 åring

M

MaseMamma09/11

Guest
Hei!
Størstesnuppa på 3 år har siden fredag morgen hatt vondt i øret. på mandag var vi hos fastlegen som bare så litt hevelse og sa det sikkert var på vei over. Smertene har ikke blitt mindre, men heller mer.... og igår hadde hun feber + idag tidlig hadde hun også feber. La idag tidlig merke til at det var masse gult kliss inni og rundt øret hennes, noe som også rant ut på puta hennes. Hun har litt mindre vondt i øret nå, men det renner fortsatt og hun hører dårlig(må snakke høyt til henne for at hun skal høre).
Bør vi dra til legen igjen eller blir det bedre nå?

Har aldri vært borti ørebetennelse, så vet lite om det.....

PS: hun tok mandler og polypper da hun var 2 år, så er sjelden syk nå lenger
 
Hun har nok hatt ørebetennelse, også har det sikkert åpnet seg på en måte.. Du kan jo ringe til legen og høre hva de sier?
 
Da har nok trommhinnen sprukket. Derfor guffen renner ut. Hvis det ikke har gitt seg etter et par dager og det fortsatt renner skal man kontakte lege, men skader jo ikke å ringe å høre hva de sier. Husk at hun må inn til sjekk etter 6 - 10 uker for sjekk om det har grodd ordentlig. Kan og være lurt å holde hodet/øret borte fra vann. Grunnen til at det gjør mindre vondt er fordi trykket nå er borte. God bedring til frøkna
 
Om det kommer noe ut, så har trommehinnen sprekt. Det gjør mindre vondt, siden trykket ikke er like stort lengre.
Minsten på 3,5 er ørebarn og har dren. Men før drenet var på plass, var ordre fra lege om å ta kontakt med en gang og ikke vente i 3 dager som normalt.
Det skader nok ikke å se an til i morgen :)
 
Hvis det ikke slutter å renne i løpet av 2 dager så må du ta ungen med til legen igjen. Det skjedde hos oss og hun måtte ha penicillin.
 
Jeg ringte legen som ba om at vi skulle komme en tur, vi kom dit og hun hadde fått skikkelig betennelse i ørene nå - den ene trommehinna var sprukket og den andre kjempe sprengt med masse rødt mørkt puss bak. Ble antibiotika i 10 dager...
Takk for alle svar:)

Ps: legen sa ingenting om at vi måtte tilbake, må vi det?
 
Guttungen måtte tilbake for å sjekke at den var grodd skikkelig, hukser ikke hvor lenge etterpå... ring i morgen å spør du.

God bedring!! :)
 
Viktig med kontroll etter ca 8 uker, uten tvil. Har jobbet på øre-nese- hals selv.
 
Back
Topp