Juniorseng

Hestehov

Glad i forumet
Aprillykke 2016
Hei alle sammen, lenge siden sist!
Drivet å tenker på ny seng til mini, skal deres over i juniorseng eller rett i voksenseng etter hvert? Hvor lenge kan de sove i juniorseng før de evt må bytte igjen?
 
Her samsover vi enda da, Hehe. Men har tatt av ene siden på sprinkelsenga og bruker sengehest, så tenker vi skal bruke den til hun skal over i vanlig seng. Tenker hun skal få henmnes når hun får eget rom, da har vi plass til å sove inne hos henne ved behov. I tillegg til at den er skjerma.
 
Blir nok juniorseng når den tid kommer. Men sprinkelseng så lenge hun trives der og ikke klatrer :)
 
Vi arvet en juniorseng som vi har skrudd opp på rommet slik at søskenbarna kan låne den når de er på besøk, men blir nok en stund til vi bytter. Liker å ha kontroll på ungen :)
 
Vi byttet til juniorseng i oktober :) Kjøpte ei troll juniorseng, men sengehest på hele siden. Gikk supert! Hun legger seg uten problem og går faktisk ikke ut av den :) Sover bedre også. [emoji106]
 
Byttet til juniorseng for 2 uker siden når hun begynte å klatre over sprinklene. Enn så lenge må vi ligge ved siden av til hun sovner, men ellers går det greit. Hun roterer og kaver mye i søvnet så må bygge opp rundt henne med masse greier så hun ikke ramler ut.
 
Det blir nok lenge til vi bytter. Mini koser seg i sprinkelsenga, og har god plass enda. Kommer nok til å ta av ene siden og skru på sengehest når den tid kommer, før vi bytter til juniorseng :)
 
Vi bytta til juniorseng tidlig i høst. Han likte ikke sprinkelsenga så vi bytta bare. Gikk helt fint, tror han var Ca 18 mnd da vi bytta.
 
3a171f3ab7a8375f5f023831e081ef71.jpg
jeg fant en slik en til T på finn. Rett og slett bare en stuva sprinkelseng. Den kan du ta av den ene sprinkelveggen. Tenkte også på kura vendbar seng fra IKEA. Men den fikk jeg ikke plass til. Syns kanskje den skritt i største laget for ei på snart 2 år også.
 
Back
Topp