Bekledning i vogna

Ønskerlille

Blir kjent med forumet
Hva klær har dere på barna i vognavogna, når dere skal på trilletur?

Sånn som i dag er det ca 10gr, vind, ikke sol..
 
Jeg har gjerne en tynn ull jakke eller ulldress. Så har jeg alltid med bæresele og trekk til den med fleece som er utenpå om hun ikke vil være i vognen :) ull er gull. Sjeldent hun kun går i inne klærene i vognen men har skjedd, men temperatur har variert en del. Vi har en son mellom pose. Vår/ høst. Brukt den i sommer også litt.
 
Vi har pose i vognen, så på beina har vi bare innertøy, men har på jakke og lue siden han stort sett sitter oppreist og kikker og da er ikke posen rundt overkroppen...
Ull er gull, så hvis vi tar joggevogna uten pose i, så har vi på ulldress med strømpebukse og body under, samt «sko» og lue...gjerne teppe over hvis det føles litt surt...:)
 
Vi pleier å ha på fleece dress, tøfler og vanlige klær under, avogtil sånne tynne votter:) Han sitter jo ganske skjermet, men ikke opplevd at han blir for varm [emoji4] Vi har saueskinn i vogna og ett ullpledd hvis han sovner :)
 
Saueskinn i bunn, bomullspose fra easygrow og ullgenser oppå body og strømpebukse (ull eller bomull). Her er det ca 12-13 grader.
 
Back
Topp