Førstegangs og null peiling på hva jeg trenger

Bubbly

ønsker meg en liten skatt
Assistert-jentene
Hei!
Lurer bare på hva slags basics jeg burde kjøpe på apoteket før barna kommer?
Både til meg som mor, og til barna?
 
Hei!
Hva du trenger til babyen har vi faktisk en artikkel på her inne på babyverden; https://www.babyverden.no/annonsori...mmeapotek-nybakte-foreldre-barn-0-1-ar-huset/
Noe av det som står nevnt i artikkelen gjelder for etterhvert som barnet vokser litt til og begynner å bevege seg mer rundt også.

Til deg som mor er det lurt med enten tykke bind eller kanskje en pakke av tena i de litt mindre størrelsene, i tillegg til at vi blør en del etter fødselen kan det være en liten periode der du kan lekke litt, da er det trygt å ha noe som gjør at du slipper å føle at du må springe på toalettet hvert 5. minutt for sikkerhetsskyld.

Det kan også være greit å ha en ammesalve liggende, det er fort gjort å bli litt sår i begynnelsen når du ammer. Da er det veldig greit å velge en ammesalve du ikke trenger å vaske av før barnet skal amme neste gang. Eksempler på dette er ammesalven fra Lykkelig som liten eller Purelan fra Medela https://www.komplettapotek.no/search?q=882660+or+860062

Et siste tips som jeg nøt veldig godt av med min første (som er født i november og begynnelsen av vinteren) er ammeinnlegg i ull. De holder brystene dine varme selv om du lekker melk og hjelper på den måten til å forebygge brystbetennelse. Husk at ammeinnlegget skal dekke hele brystet, ikke kun brystvorta.

Hilsen Inger Marie
 
Tusen takk for svar! [emoji5]
 
Back
Topp