Bleieslutt?

Sluttet for et par måneder siden. Bruker på natt fortsatt. Brukte klistremerke skjema for å få han til å ville sitte på potte/do i det hele tatt. Så tok jeg bare vekk bleia når han ikke var bekymret for do/potte lenger. Noen uhell men blir mindre og mindre etterhvert.
 
Har sluttet, men bruker om natten og ute i bhg. Som regel tørr om morgenen:)
 
Bleiefri hjemme, tisser på do i bhg..tror ikke det er så lenge til.
 
Går uten bleie på dagen, har blitt færre og færre uhell den siste uka. Har bleie på natt, men er ofte tørr om mårran.
 
Her kom det interesse over natta for et par uker siden.
Ville helst slutte over natta med nattbleie og, men har brukt den inntil i dag (første natt vi prøver uten nå i natt...)
Har på bleie ute i bhg men et i følge personalet stort sett tørr når de kommer inn og går heller på potte /do når de er ferdige med å være ute.
 
  • Liker
Reactions: BMC
Hun sluttet på dagen i høstferien. Hun har på natt enda, kunne nok fint ha sluttet. Hun er alltid tørr om morgenen [emoji4]
 
  • Liker
Reactions: BMC
Nå har det jo gått en stund siden trådstart, hvordan er status nå? Han her slutta helt noen uker før 3 årsdagen. [emoji5]
 
Bruker fortsatt bleie. Stresser ikke med det.
 
Bruker fortsatt bleie her og. Bæsjer på do, veldig flink å gi beskjed når hun skal bæsje. Ikke noe flink å gi beskjed når hun skal tisse. Vi skal øve effektivt i ferien, tenkte vi :)
 
Fortsatt bleieunger. Y har begynt å vist interesse for bleieslutt, mens N er ikke helt klar enda.
 
Fortsatt bleie her. Han er interessert i potta. Vi prøver å oppmuntre han til å gå uten bleie når vi er ute, men ikke alltid han vil. Presser ikke. Da blir det bare negativt.
 
Slutta med bleier i januar, fikk beskjed om "jeg er stor jente nå, skal ha truse på". Ingen uhel. Bruker om natta enda.
 
Back
Topp