Du som har kjøpt hus

Lilleulven

Forumet er livet
VIP
Himmelbarn
Januarlykke 2016
❤ Juliskattene 2018 ❤
Pusset dere opp før dere flyttet inn eller har dere gjort noe underveis? Eller var huset klart som det var?
 
Vi pusset en del på forhånd. Malte alle vegger og tak, og bytta kjøkken.
Nytt gulv og bad har vi tatt underveis
 
Vi begynte å pusse opp før vi flyttet, men hadde ikke råd til å sitte med to boliger lenger enn nødvendig, så det er langt fra ferdig her. Tipper vi blir ferdige om ca 10 år, og da begynner det vel å bli på tide å ta det vi begynte med igjen :p
 
Vegger og tak i hele huset ble malt, reiv en vegg og byttet kjøkken på 1,5 uke, var den tiden vi hadde før vi flyttet inn.
 
Vi malte kjøkken og vaskerom før vi flyttet inn. Resten tar vi underveis.
 
Vi kjøpte hus i 2015 når jeg gikk gravid med første [emoji4] har pusset opp hele huset mens vi har bodd her. 1 etasje vår/sommer 2015, 2 etasje + ordne utenfor vår 2016 [emoji4]
 
Pusser opp mens vi bor her. Men det tar tid.
 
Pusser opp menst ein bur der. Det kan være tøft, men det er ikkje alltid ein har så mykje valg :)
 
Vi burde sikket det, men det hadde vi ikke tid til, vi kjøpte huset fordi vi flyttet 45 mil så når vi flyttet så flyttet vi inn.

Nå har vi bodd her i 5 år, og badet "skulle vært tatt med en gang før vi flyttet inn"....
 
Vi pusset opp kjøkkenet og satte inn ny dusj før vi flytta inn, etter det har vi pusset opp mellomgangen og to soverom - og har enda to soverom igjen + stua og yttergang. Og loftgang. :p Hadde ikke hatt råd til å pusse opp alt før vi flytta inn. Et hus som ble satt opp på 50-tallet uten at noe har blitt gjort. Er heldigvis gjort skikkelig jobb med det som er gjort, det er bare litt utdatert og veggene på stua er fæl.

Vi fjerna vel og ca 5 vedovner (fjerna en av to på stua, en på kjøkkenet, en i kjelleren og en på to soverom). Gjør litt småtteri nå og da, men økonomien bremser det litt. Drømmer om å skifte vindu og å pusse opp stua i nærmeste framtid.
 
Vi pusset opp nesten hele 1. etasje utenom bad. Så tok vi resten etter hvert, og bygde om litt i første når vi var ferdig med 2. så deler er pussa opp 2 ganger :) Kjøkkenet måtte pusses opp før vi flytta inn, og stua var en grusom grønnfarge på så den også måtte nesten pusses opp før vi flytta inn. Og soverommene var bare til å male så de var jo fort gjort.
 
Bygde nytt:p ellers måtte vi nok ha pusset opp mens vi bodde der.
 
Flytta rett inn i eit gammalt tømmerhus og har pussa opp litt etter litt. Framleis mykje som gjenstår, men syns det er litt av sjarmen, eg. Sjølv om eg innimellom blir gal av å sjå på alt eg gjerne vil ha fiksa og flikka på :p
 
Vi brukte 1 måned på å pusse opp noen rom før vi flyttet inn.
Tar ting litt etter litt nå.
 
Vi pussa ikke opp noe før vi flytta inn.
Pussa opp soverommet vårt 1 mnd etter vi flytta inn, malte eldste sitt rom rundt den tiden også. Ellers har vi ikke gjort noe, flytta inn i august i fjor.
 
Vi kjøpte nytt, men skal vi kjøpe brukt hadde vi pusset opp først om mulig. Det er så mye lettere :)
 
Vi slipte gulvet i 1 etg, og kledde veggene med smartpanel i to stuer og kjøkken, malte kjøkkenet og pusset opp barnerommet før vi flyttet inn. Siden har vi malt vaskerom, pusset opp gjesterom og soverommet. Det gjenstår å ta trappegangen og gangen utenfor soverommene, samt litt ute =)
 
Back
Topp