Campingtur med barn

Kakemonster88

Trives på forumet :)
jentene i juni13
VIP
Januar 2017
Noen tips til hva man burde ha med eller tenke på? :)
 
Hmm. Nå må jeg tenke. Vi var på camping i sommer. Mest med vogn men en liten telttur også.

- Varme tepper/klær var alfa og omega for oss. Ble kaldt å sitte ute om kvelden. Glemmer fort hvor kaldt det blir om/når sola ikke er fremme. Vi hadde masse klær til all slags vær til lillegutt, men dårligere stelt med oss voksne.

- Ball, badminton eller andre småleker som man kan leke med barna med.

- evt stormkjøkken (om dere alt har eller kjenner noen dere kan låne av) for å varme mat/grøt til lille. det er jo som regel kjøkken om dere sover på campingplasser men ofte greit å slippe å forlate teltet. Evt termos så dere kan varme opp vann en gang om dagen og ta med til teltet.

- presenning eller noe annet dere kan legge leketeppet til lille på når dere vil sitte ute. Bakken er ofte rå langt utover dagen.

- lommelykt til å gå på do med om natta o.l. kan være greit for han eldste også å ha en liten/svak lommelykt i teltet om han legger seg før dere så føles det kanskje tryggere.

Hmm. Var der jeg kom på sånn umiddelbart
 
Men dere skal sove på campingplass? Om sommeren? Tenker dere fast på et sted eller reise rundt? :)

Enten campingplass eller fjell :) Kommer ann på om vi tar det i forbindelse med Dyreparken eller hytta :) Fast på ett sted uansett :)
 
Enten campingplass eller fjell :) Kommer ann på om vi tar det i forbindelse med Dyreparken eller hytta :) Fast på ett sted uansett :)
På sommeren er det ofte (vel, noen ganger) varmt, så lurt å snu døgnet litt så de ikke "må" legges i glovarmt telt i syvtiden... Ikke ha for avanserte måltider, ta med et par leker til hver som de kan leke med inne i telvet hvis regn. Ellers er det jo stor stas med egen campingstol og kanskje ha med en sparkesykkel e.l. til når dere skal bort til do/dusj.

I Kristiansand har dere Hamresanden camping, der er det fint :)
 
Sykkel/balansesykkel fungerer etter vår erfaring bedre enn sparkesykkel på campingplasser. Ofte er det mye grus og gress og lite asfalt.
 
Back
Topp