Verdens enkleste strikkabukse

Sylvanas

Forumet er livet
Himmelbarn
Sommerfuglene 2017
Har du en oppskrift på en ullbukse som er superenkel å strikke? Lillemor pleier å ha på seg ullundertøy og så et lag med tykk ull utenpå det når hun leker seg ute. Jeg tenker at det er strikket i pinnestørrelse 5 sånn ca.
Jeg kunne tenkt meg å strikke det selv, men orker ikke mye styr med det. Glattstrikk rundt og rundt, ingen mønster eller noe.
 
Har også lyst til å lage sånn. Nå får det bli til minsten, det er mer overkommelig:p så får storesøster greie seg med det hun har. Har fått flere glattstrikkede og de er jo supre men i hodet mitt er ribb så mye bedre! Men det er jo mye mer tidkrevende, i hvert fall litt:)

https://www.etsy.com/no-en/listing/224034254/bolsjebukserne-strikkeopskrift-dk

Jeg kjøpte denne oppskriften og strikket til ham da han lå i magen. Jeg elsker stripene men det er jo bare å velge en farge i stedet:) de ble veldig gode og fine til nyfødt i alle fall! Og det viktigste: jeg har klart det en gang!
 
https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=5394&cid=1

Fant noen på garnstudio og, men ovenfra og ned er ikke min greie:p likte veldig godt å starte med beina! Er en utålmodig sjel, og det føles som det går raskere da. Og lettere å følge med på størrelsen.
 
Back
Topp